H_B_I-mianlogo
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اگر دنبال مطلبی هستید که آن را پیدا نمیکنید، آن را در فرم زیر جستجو کنید:

سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.

بازگشت به فروشگاه

غلبه بر تنبلی

تاریخ:

مدت زمان مطالعه:

مشخصات:

غلبه بر تنبلی

مشخصات:

Icons8 RSL Colored Part 9

دانلود فایل :

Dusk Part 1

تاریخ:

Icons8 RSL Colored Part 10

مدت زمان مطالعه:

Icons8 RSL Colored Part 11

فهرست مطالب

غلبه بر تنبلی با ۷+۱ راهکار شگفت انگیز و موثر

فهرست مطالب

۷+۱ راهکار شگفت انگیز برای غلبه بر تنبلی

تنبلی، تنبلی و تنبلی. تنبلی کردن قطعا فرصت های بسیار زیادی را از هریک از ما گرفته است. تحصیل در رشته ای که به آن علاقه مند بودیم، بی انگیزگی برای داشتن شغلی که از انجام آن لذت می بردیم، دیر رسیدن به قراری مهم با کسی که تمام عمر به دنبال به دست آوردن دلش بودیم و یا هزاران موقیت دیگر که همه آن ها را از دست داده ایم. تمام این اتفاقات نتیجه یک چیز هستند و آن هم عدم توانایی ما در غلبه بر تنبلی است. برای اینکه بتوانیم این عادت زشت را کنار بگذاریم و به اهدافی که در سر داریم برسیم، می بایست اقداماتی را انجام دهیم که انگیزه ما را برای رسیدن به اهدافمان بیشتر کنند و به این ترتیب مسیر موفقیت را برای ما هموار سازند. در ادامه با هم ۷+۱ راهکار مناسب برای غلبه بر تنبلی را بررسی خواهیم کرد.

 

۱٫ قانون ده دقیقه

غلبه بر تنبلی انگیزه

یکی از راهکارهای غلبه بر تنبلی، قانون ده دقیقه است. این قانون به شما میگوید که کافیست تنها ۱۰ دقیقه کاری را انجام  دهید. برای مثال خود من همیشه قبل از شروع کاری که به انجام آن علاقه زیادی ندارم، یک تایمر تنظیم می کنم و آن را روی ۱۰ دقیقه قرار می دهم. جالب است بدانید که در بسیاری از مواقع علیرغم اینکه به موضوع  علاقه ندارم، اما حتی پس از پایان ۱۰ دقیقه هم به مطالعه کردن یا انجام آن کار ادامه می دهم. همچنین برخی روانشناسان عقیده دارند که حتی اگر انجام آن کار را ادامه ندهید هم، حداقل در طول آن ده دقیقه بیشترین بهره را از کاری که انجام داده اید برده اید. همین حالا تایمر را بردارید و آنرا کنار خود بگذارید تا بتوانید بر تنبلی خود غلبه کنید.

 

۲٫ محیط اطراف خود را تغییر دهید

یکی از عواملی که می تواند موجب بی انگیزگی شما شود، محیط کار یا
مطالعه تان است. یک جمله معروف است که می گوید “شما برآیند ۵ نفری
هستید که بیشتر با آنها رفت و آمد دارید.” این جمله به خوبی اهمیت محیط
در میزان انگیزه شما برای ادامه دادن کارهایتان را نشان می دهد. برای مثال
مدتی در یک آموزشگاه مشغول به کار بودم که همه همکارانم در آنجا افرادی
بودند که علاقه زیادی به پیشرفت فردی و تغییر شرایط خود نداشتند. به همین
دلیل من هم خیلی به دنبال ایجاد تغییر در زندگی ام نبودم و کم کم به فردی
تنبل تبدیل شدم. اما برای غلبه بر این تنبلی تصمیم گرفتم که محل کارم را عوض
کنم و جایی مشغول شوم که افراد حاضر در آن تشنه موفقیت اند.

علاوه بر افراد، خود محیط هم می تواند بر روند غلبه بر تنبلی شما تاثیر گذار
باشد و آن را بهبود ببخشد. برای مثال اگر در خانه زیاد حس و حال درس خواندن
ندارید، بهتر است به کتابخانه بروید. قطعا حضور در کتابخانه و دیدن کسانی که
با تمرکز در حال مطالعه هستند می تواند بر ذهنیت شما به شکل ناخودآگاه تاثیر
بگذارد و شما را نیز وادار به مطالعه کند. حالا می خواهم از شما بپرسم که چه
تجربه هایی در این زمینه داشته اید؟ چه کارهایی انجام دادید که به شما کمک
کرده تا بر تنبلی تان غلبه کنید؟ در بخش نظرات منتظرتان هستیم!

 

۳٫ پرهیز از اهمال کاری باعث غلبه بر تنبلی می شود

اهمال کاری و یا همان سهل انگاری می تواند به شدت بر روی عملکرد شما تاثیر بگذارد. اما برای پرهیز از سهل انگاری می توانید هر کاری درست زمانی انجام دهید که باید آنها را انجام دهید. به بیان دیگر انجام هیچ کاری را به تعویق نیاندازید چرا که علاوه بر اینکه ممکن است بعدا آن را هیچ وقت انجام ندهید، فکر و خیال آن همیشه در گوشه ای ذهن شما باقی می ماند و شما را آزار خواهد داد. این افکار به شدت بر روی عملکرد شما در سایر کارهایتان هم تاثیر میگذارد و باعث از دست رفتن تمرکز شما خواهد شد. پس بهتر است بلافاصله به سراغ کارهایتان بروید و آن ها را به موقع انجام دهید.

برنامه ریزی

۴٫ برای غلبه بر تنبلی با کارهای کوچک شروع کنید

حتما همه شما این ضرب المثل را شنیده اید که “سنگ بزرگ علامت نزدن است.” هدف های بزرگ و دور از دسترس مخصوصا در ابتدای راه بیشتر از آن که برای شما مفید باشند، موجب از بین رفتن انگیزه و میل در شما می شوند. وقتی ما نمی توانیم به اهدافی که تعیین کرده ایم و کارهایی که در ذهن داشتیم برسیم و آن ها را ناتمام می گذاریم، احساس ناامیدی از خودمان می کنیم و انگیزه خود را از دست می دهیم. برای پرهیز از چنین اتفاقی بهتر است همیشه و در هر کاری مثل درس خواندن برای خود برنامه ریزی کنیم.

برنامه ریزی هم مسیر پیش رو را برای ما مشخص می کند و هم به ما کمک می کند که طبق آن پیش برویم و هرگاه تنبلی به سراغمان آمد یادمان بیافتد که برنامه ای داریم و می بایست بر اساس آن پیش برویم. همچنین موفقیت های کوچکی که پس از انجام هر کار کوچکی به دست می آوریم انگیزه بیشتری به ما تزریق می کند و سرعت پیشرفت را در ما بیشتر خواهد کرد.

 

۵٫ به نکات مثبت و منفی فکر کنید غلبه بر تنبلی انگیزه

یکدیگر از راهکار هایی که باعث غلبه بر تنبلی می شوند، فکر کردن به دو روی سکه ی یک کار است. برای مثال به این فکر کنید که اگر درس بخوانید و در دانشگاه مورد علاقه و رشته مورد علاقه تان پذیرش شوید، تا چه اندازه آینده شما تغییر خواهد کرد. یا به این فکر کنید که یاد گرفتن یک مهارت مثل آموزش تندخوانی و یا حتی ورزش کردن تا چه میزان می تواند آینده شما را تحت تاثیر قرار دهد. بدون شک همه این موارد دارای نکات مثبتی هستند که می توانند شما را به فردی موفق تر و سالم تر از گذشته تبدیل کنند.

از سوی دیگر اما عواقب انجام ندادن کارها هم می تواند به شما انگیزه ای
دو چندان برای انجام کارهایتان بدهد. برای مثال تصور اینکه در کنکور قبول
نشوید و مجبور باشید به خدمت سربازی بروید شاید برای بسیاری از شما
وحشتناک باشد! و یا حتی به این فکر کنید که میلیون ها هزینه صرف ثبت
نام در آزمون IELTS کرده اید اما به دلیل تنبلی به اندازه کافی برای آن مطالعه
نمی کنید. فکر کردن به این که تا چه اندازه این ضرر مالی می تواند برای شما
دردناک باشد هم می تواند به شما انگیزه ای مضاعف برای درس خواندن بدهد.
دستاورد ها و عواقب هرچیزی می توانند حکم یک محرک را برای ما داشته باشند،
البته اگر به خوبی از آنها استفاده کنیم.

 

۶٫ حریف تمرینی به غلبه بر تنبلی کمک می کند

داشتن یک همراه یا به اصطلاح حریف تمرینی می تواند به شما کمک کند تا بر تنبلی غلبه کنید. زمانی که شما برنامه هایتان را با یک فرد به خصوص و به صورت همزمان پیش می برید، در واقع عضو یک گروه شده اید. در هر گروه افراد برای گرفتن نتایج بهتر موظف اند که دوشادوش یکدیگر و با سرعت و دقت یکسان پیش بروند. داشتن یک حریف تمرینی به شما کمک می کند که حتی در زمان هایی که احساس تنبلی و بی انگیزگی می کنید هم به برنامه خود باز گردید. برای مثال هرگاه هنگام رفتن به باشگاه ورزشی احساس تنبلی و بی حوصلگی کنید، یک حریف تمرینی می تواند انگیزه شما را برای ورزش کردن چند برابر کند و شما را به انجام آن تشویق کند. همین امروز یک همراه خوب برای خودتان پیدا کنید تا هرچه زودتر بر تنبلی تان غلبه کرده باشید.

 

غلبه بر تنبلی

۷٫ مشکلاتتان را دسته بندی کنید

قبل از انجام هر کاری مشکلات و موانعی که شاید در مقابله تان قرار بگیرند را لیست کنید و روی یک کاغذ آن ها را یادداشت کنید. بعد از این کار متوجه خواهید شد که بسیاری از این مشکلات به اندازه ای که تا بحال فکر می کردید بزرگ نیستند. پیتر داکتر که یکی از کارگردانان موفق کمپانی پیکسار است میگوید: “داشتن لیستی محدود از مشکلات تکلیف شما را معلوم می کند و بهتر است از این که مدام در کنجی از ذهن تان به این مشکلات فکر کنید و آن ها را مرور کنید. مشکلات را روی کاغذ بیاورید تا از شر این
تفکرات خلاص شوید.”

 

۷+۱٫ شرکت در دوره غلبه بر تنبلی هوش برتر ایرانیان

اما آخرین و مهمترین راهکاری که می توانیم به شما برای غلبه بر تنبلی پیشنهاد کنیم این است که در دوره غلبه بر تنبلی هوش برتر ایرانیان شرکت کنید. در طول این دوره ما با آموزش ها و تمارین مختلفی که حاصل سال ها تحقیقات گسترده مطرح ترین اساتید جهان در این زمینه است، به شما کمک می کنیم تا به بهترین شکل ممکن تنبلی را کنار بگذارید. شما با شرکت در این دوره به هیچ کتاب یا دوره دیگری نیاز نخواهید داشت و تنها تمرین هایی که در طول این دوره یاد میگیرید شما را کاملا از شر تنبلی خلاص می کنند.

 

غلبه بر تنبلی ، سخن پایانی

تمام این نکات و راهکار های گفته شده می توانند به نحوی به شما کمک کنند تا بر تنبلی خود به راحتی غلبه کنید. به یاد داشته باشید که تنها انجام دادن یکی از آنها کافی نیست و بهتر است اکثر آنها را در برنامه تان قرار دهید تا به صورت کامل از این مقاله و نکات موجود در ان بهره برده باشید. اگر در همین کار هم تنبلی تان می آید، می توانید در دروه ما ثبت نام کنید تا به صورت تضمینی با تنبلی خود خداحافظی کرده باشید.

 

به مقاله امتیاز دهید : [ratings]

آیا تمایل دارید این مقاله را دریافت کنید؟

مطالبی که برایتان مفید است:

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *