H_B_I-mianlogo
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اگر دنبال مطلبی هستید که آن را پیدا نمیکنید، آن را در فرم زیر جستجو کنید:

سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.

بازگشت به فروشگاه

چگونه مفهومی درس بخوانیم

تاریخ:

مدت زمان مطالعه:

مشخصات:

چگونه مفهومی درس بخوانیم

مشخصات:

Icons8 RSL Colored Part 9

دانلود فایل :

Dusk Part 1

تاریخ:

Icons8 RSL Colored Part 10

مدت زمان مطالعه:

Icons8 RSL Colored Part 11

فهرست مطالب

چگونه مفهومی درس بخوانیم ، ۱۰ گام کلیدی تا موفقیت

فهرست مطالب

فرا رسیدن امتحانات و فصل درس و تحصیل همیشه همراه است با چالش‌ها و مشکلاتی که ما باید در طول سال یا ترم تحصیلی با آن‌ها دست و پنجه نرم کنیم. درس خواندن شاید یکی از خسته‌کننده ‌ترین کارها برای بسیاری از ما محسوب شود. ولی یاد گرفتن اینکه چگونه درس بخوانیم می تواند آن را برایمان بسیار لذت بخش کند. هرچه با تکنیک‌ها و روش‌های مطالعه جدید آشنا شویم، شانس ما برای لذت بردن از درس خواندن افزایش یافته و دیگر از این کار متنفر نخواهیم بود. مثلا یادگیری مهارتی مثل تندخوانی درس خواندن را برای ما ساده‌تر خواهد کرد. چون با صرف زمان کم مطالب زیادی می آموزیم و این بسیار لذت بخش است. شرکت در دوره های غیر حضوری آموزش تندخوانی می‌تواند تا حد زیادی به افزایش درک مطلب نیز کمک کند .
مقاله زیر که بر اساس تحقیقی از دانشگاه کارولینا گردآوری شده، حاوی نکات بسیار مهمی است که می‌تواند به ما در درس خواندن کمک کند. پس بیایید با هم یاد بگیریم که چگونه درس بخوانیم.

با مطالعه این مقاله یاد می‌گیریم:

چند قدم مهم برای مفهومی درس خواندن

برای اینکه به صورت مفهومی و عمیق درس بخوانید و بتوانید محتوای آن را به سادگی یاد بگیرید، بهتر است اول چند قدم را یاد بگیرید. این چند قدم به شما کمک می‌کنند تا در مسیر مفهومی درس خواندن راحت‌تر پیش بروید.

قدم اول/ سرفصل ها را مشخص کنید

اولین مرحله این است که بفهمید دقیقا چه چیزهایی را قرار است بخوانید و یاد بگیرید. پس یک کاغذ و خودکار بردارید و سرفصل‌ها را به ترتیب یادداشت کنید. همچنین می‌توانید عنوان‌های هر فصل را نیز بنویسید و کار خود را آسان‌تر هم کنید. در نتیجه می توانید تسلط بهترین روی درس داشته باشید.

قدم دوم/ مطالب قبلی را مرور کنید

چیزی که واضح است این است که برای یادگیری مطالب جدید باید روی مطالب قدیمی تسلط داشته باشید. پس بعد از مشخص شدن سرفصل‌ها، مطالب قبلی که یاد گرفته‌اید را در ذهن مرور کنید. همچنین اگر از قبل یادداشت برداری یا خلاصه نویسی انجام دادید، می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

قدم سوم/ عمیق مطالعه کنید

در مرحله اول خواندن متن درس، لازم است تا عمیق شوید و به درک کاملی از درس برسید. در واقع در این قسمت لازم نیست به دنبال حفظ کردن و پرسش و پاسخ باشید. فقط سعی کنید با دقت به شکل‌ها، جداول و نکات تکمیلی معلمان و استادان، به درک درستی از درس برسید.

قدم چهارم/ نمونه سوال حل کنید

اگر می خواهید بدانید که چگونه مفهومی درس بخوانیم؟ حتما باید نمونه سوال و تمرین حل کنید. با جواب دادن به نمونه‌های سوال‌ها و حل تمرین‌های جزوه و کتاب می‌توانید تسلط خود را 10 برابر کنید. توجه داشته باشید که روخوانی از روی تمرین و سوالات به شما کمکی نمی‌کند! حتما دست به قلم شوید.

قدم پنجم/ خلاصه نویسی کنید

حال که به درک مناسبی از درس رسیدید، می‌توانید یادداشت برداری و خلاصه نویسی را شروع کنید. نوشتن خود به تنهایی یک روش برای حفظ کردن است. وقتی نکات مهم را روی کاغذ جداگانه می‌نویسید تسلط بیشتری پیدا می‌کنید و انگار یک بار برای امتحان کتبی تمرین کرده‌اید.

قدم ششم/ شروع به حفظ کردن کنید

برای اینکه بتوانید مطالب آموخته شده را در ذهن خود ثبت کنید، چندین راه دارید. برخی افراد با بلند خواندن مطالب می‌توانند بهتر حفظ کنند و برخی با زمزمه و بی سر و صدا. همچنین برخی حافظه دیداری بهتری دارند و برخی با نوشتن مطالب راحت‌تر حفظ می‌کنند. برای تقویت حافظه خود می‌توانید به مقالات هوش برتر ایرانیان مراجعه کنید.

چگونه مفهومی درس بخوانیم، خداحافظی با فراموشی و سطحی خوانی

قبل از هر چیز بد نیست بدانید که یادگیری مفهومی یعنی اینکه ما مطالب را به طور کامل به ذهن بسپاریم. به این ترتیب در یادآوری مطالب نیز مشکل نخواهیم داشت. استفاده از این 10 تکنیک به ما کمک خواهد کرد تا یاد بگیریم چگونه مفهومی درس بخوانیم.

۱- مطالعه کردن با درس خواندن فرق دارد

بسیاری از ما هنگام امتحانات به جای اینکه درس بخوانیم، مطالعه می‌کنیم. مطالعه کردن زمانی است که ما از روی متن کتاب یا جزوه خود می‌خوانیم بدون آنکه خلاصه نویسی کنیم یا قسمت‌های مهم را علامت بزنیم. بهانه اکثرمان هم برای انجام ندادن این کار ها این است که فکر می‌کنیم این تکنیک‌ها وقت زیادی از ما می‌گیرند و باعث می‌شوند که از برنامه‌مان عقب بمانیم. غافل از اینکه اتفاقی که می‌افتد دقیقا برعکس این است. اگر می‌خواهیم یاد بگیریم که چگونه مفهومی درس بخوانیم باید از این تکنیک‌ها بهره ببریم. دلیلش هم آن است که اگر از تکنیک‌هایی مثل یادداشت برداری استفاده نکنیم، مجبوریم مطالبی را که قبلا مطالعه کرده‌ایم را دوباره و چندباره بخوانیم تا آن‌ها را در حافظه‌مان ثبت کنیم.

البته مانند هر کار دیگری، خلاصه‌نویسی و یادداشت‌برداری هم اصول خاصی دارد. برای اینکه بتوانیم از مطالبی که خلاصه کردیم به بهترین شکل استفاده کنیم، بهتر است با روش‌های بروز آن آشنا شویم.
یکی از بهترین روش های خلاصه برداری، نقشه کشی ذهنی است.

خوشبختانه برای بهترین روش خلاصه برداری یعنی روش نقشه کشی ذهنی یک آموزش جامع تهیه کردیم. با روش نقشه کشی ذهنی می‌توانید یک کتاب را در یک برگه A4 خلاصه کنید. با این کار تمام مطالب خلاصه در حافظه تان باقی خواهد ماند.
این دوره، همراه دوره تندخوانی ارائه می‌شود که در حال حاضر تخفیف 75% دارد و با قیمت خیلی پایین همین حالا می‌توانید تهیه‌اش کنید.

(اگر راضی نبودید هزینه کاملا برگشت داده خواهد شد.)


میخواهم نقشه کشی ذهنی را همراه تندخوانی بیاموزم



تصویر نقشه کشی ذهنی واقعی

چرا نقشه‌کشی ذهنی؟

استفاده از نقشه‌کشی ذهنی به ما کمک می‌کند تا در مدت زمان کمتری مطالب را مرور کنیم. حتی اگر نتوانیم بعد از اولین مطالعه همه مطالب را یاد بگیریم، دیگر لازم نیست برای مرور کردن مطالب همه کتاب یا جزوه را بخوانیم. بلکه با نگاهی سریع به خلاصه ها و یادداشت‌هایمان می‌توانیم همه چیزهایی که خوانده‌ایم را دوباره به یاد بیاوریم.

در نتیجه شما هرگاه که به مرور مطالب نیاز پیدا کنید، تمامی سرفصل‌ها و نکات کلیدی امتحانی را در اختیار خواهید داشت. آنگاه به جای اینکه بپرسید چگونه درس بخوانیم، به این فکر خواهید کرد که چرا تا الان از این روش استفاده نکرده بودید.

۲- خودتان معلم خود شوید

این تکنیک با مشخص کردن نقاط ضعف و قوت ما، به ما کمک خواهد کرد که بفهمیم چگونه مفهومی درس بخوانیم. برای اینکار سعی کنید که مطالب را به زبان خودتان و برای دوستان یا حتی خودتان توضیح دهید. تصور کنید که معلم خودتان هستید. سپس هر چه خوانده‌اید را به خودتان تدریس کنید. این کار باعث خواهد شد که بتوانید به خوبی تمام بخش‌هایی که در آنها ضعف دارید را پیدا کنید و فکری برای بهتر شدن در آن‌ها بکنید. هر جایی که احساس کردید نمی توانید آن را به خوبی و درست مثل یک معلم برای خودتان توضیح دهید را یادداشت کنید و بعد از تمام شدن تدریستان دوباره به سراغ آن بروید. همچنین مرور مطالب به زبان خود، می‌تواند یادگیری آن‌ها را برای ما ساده‌تر کند.

چگونه با تدریس به خودمان درس بخوانیم

اما علاوه بر تمام چیزهایی که گفته شد، شما می‌توانید با استفاده از این تکنیک خود را محک بزنید. بهتر است در انتخاب سوالات از کتاب‌های کمک آموزشی کمک بگیرید.  می‌تواند تعدادی از سوالات آنها را به صورت تصادفی انتخاب کنید. در طول مطالعه نیز مدام از خودتان سوال کنید. به این فکر کنید که اگر معلم یا استاد خودتان بودید از چه بخش‌هایی سوال طرح می‌کردید؟ یا کدام بخش‌ها برایتان مهم‌تر به حساب می‌آمدند؟ سپس آن‌ها را علامت بزنید و سعی کنید دقیق‌تر این بخش‌ها را بخوانید. در صورتی که با تندخوانی آشنایی داشته باشید، تمامی این مراحل با سرعت بیشتری انجام خواهند شد. بدین ترتیب شما وقت بیشتری برای مرور مطالب و تمرین روی نقاظ ضعفتان خواهید داشت.

۳- مشکلات، دوستان شما هستند

نیازی نیست که از مشکلات و نقاط ضعفتان بترسید. در واقع اشتباهات ما دوستانی هستند که به ما کمک می‌کنند تا یاد بگیریم چگونه مفهومی درس بخوانیم. نقاط ضعف ما می‌توانند به پیشرفت ما در مطالعه‌مان کمک بسیاری کنند. بهترین راهکار برای مقابله با اشتباهات و استفاده مفید از آن‌ها افزایش تمرین در این زمینه‌هاست.

کافی‌است زمان بیشتری را به تمرین کردن در زمینه‌هایی که در آن‌ها ضعف دارید اختصاص دهید. حتی بهتر است هر بخشی را که متوجه نشدید ابتدا از استاد یا دبیرتان بپرسید. اگر استاد خوبی داشته باشید قطعا به سوالاتتان پاسخ خواهد داد. برای مثال تمام دوره های ما در مجموعه هوش برتر ایرانیان دارای پشتیبان و مشاور هستند و اگر مشکلی یا سوالی داشتید ما پاسخگویتان هستیم.(الان هم اگر سوالی در مورد آموزش تندخوانی یا مهارت‌های مطالعه داشته باشید، می‌توانید در قسمت تماس با ما آن را با ما به اشتراک بگذارید، مطمئن باشید که ما به پرسش شما پاسخ خواهیم داد.)


یادگیری زبان انگلیسی برای مهاجرت سخت است یا آسان؟


۴- چگونه مفهومی درس بخوانیم ، محل درس خواندن

چگونه در کتابخانه درس بخوانیم

درس خواندن در کتابخانه یا هر مکان دیگری که عاری از هرگونه صدایی است می‌تواند به ما کمک کند تا در هنگام درس خواندن متمرکز باشیم. اما آیا خود این سکوت نمی‌تواند آزاردهنده باشد؟ تحقیقات نشان می‌دهند که حتی سکوت هم ممکن است برای برخی از افراد آزار دهنده باشد و تمرکز آن‌ها را از بین ببرد. برای فهمیدن اینکه چگونه مفهومی درس بخوانیم باید همیشه این نکته را در نظر بگیریم که چه مکانی بیشتر برای مطالعه ما مناسب است. مکان مناسب برای مطالعه هم درست به اندازه سرعت مطالعه ما مهم است.

بهترین راهکار این است که ابتدا مکان و محل مناسب مطالعه خود را پیدا کنید. سپس آنجا می‌توانید در کنار مطالعه دروس خود، در دوره غیر حضوری تندخوانی ما هم شرکت کنید. این یعنی یک تیر و سه نشان! شما با این کار هم سرعت و دقت مطالعه خود را افزایش داده‌اید، هم دروسی که باید را مطالعه می‌کنید و در نهایت هم محل مناسب برای یادگیری و مطالعه خود را پیدا می‌کنید.


این مقاله را از دست ندهید!

کدام دوره آموزش زبان انگلیسی برای من بهتر است؟


۵- از روزهای خلوت بهره ببرید

وقتی حرف از روزهای خلوت می‌شود، ناخودآگاه یاد جمعه‌ها می‌افتیم. اما منظور ما روزهایی است که کار کمتر و زمان بیشتری داریم. سعی کنید مطالب را به صورت بخش بخش در آورده و آنها را در طول هفته بخوانید. سعی کنید روزهایی را که زمان بیشتری را در اختیار دارید به اینکار اختصاص دهید که تمام مطالب را دوره کنید. این روش بهتر از آن است که تمام مطالب را در شب امتحان و یکباره بخوانید. این تکنیک خصوصا در مواردی به کار ما می آید که در حال آماده شدن برای امتحانی مهم مثل کنکور یا آیلتس هستیم، اما هنوز نمی‌دانیم که چگونه مفهومی درس بخوانیم.

آموزش برنامه‌ریزی حرفه ای به روش GTD

دریافت دوره برنامه‌ریزی در 5 گام به روش GTD

۶- چگونه با استفاده از مهارت‌های یادگیری درس بخوانیم؟

استفاده از مهارت‌های یادگیری همیشه می‌توانند درس خواندن را برای ما لذت بخش کنند. به همین دلیل هم اگر هنوز نمی‌دانید چگونه مفهومی درس بخوانیم؛ بهتر است علاوه بر یادگیری تندخوانی و افزایش سرعت مطالعه خود، به دنبال مهارت‌های حافظه نیز بروید. در واقع مهارت‌های حافظه مکمل تندخوانی هستند. در حالی که تندخوانی به شما کمک می‌کند مطالب را با سرعت و دقت بیشتری مطالعه کنید، تکنیک‌های حافظه هم یادآوری مطالبی که مطالعه کرده‌اید را برای شما ساده‌تر خواهند کرد.

تکنیک کاخ حافظه یکی از بهترین روش های افزایش حافظه است که به شما کمک می کند حافظه خود را بهبود دهید که از لینک زیر میتوانید آن را بیاموزید.


تکنیک عملکرد شگفت انگیز کاخ در تقویت حافظه چگونه است؟


۷- مطالب را به دیگران تدریس کنید

تدریس به دیگران

تدریس مطالب به دیگران راه‌حل دیگری برای سوال چگونه درس بخوانیم است. بعد از اینکه مطالعه کردید، سعی کنید تمام مطالبی را که خوانده‌اید به وسیله همان نقشه کشی ذهنی دسته بندی کنید. سپس درست مثل یک معلم این مطالب را به خود یا دیگران تدریس کنید. دلیل این کار چیست؟ وقتی شما با یک انسان دیگر روبرو هستید، مسلما با سوالاتی از جانب او مواجه خواهید شد. هر سوال می‌تواند دید مثبتی از نقاط ضعفتان به شما ارائه دهد. شما هم بعد از این اتفاق خیلی زود به سراغ این موارد رفته و با تمرین و مطالعه بیشتر، آنها را نیز یاد خواهید گرفت.

شما حتی می‌توانید پس از یادگیری مهارت‌های مطالعه مثل تندخوانی، همین مهارت‌ها و نکات مربوط به آن‌ها را نیز به دیگران تدریس کنید.

به این ترتیب بار دیگر آن‌ها را مرور کرده‌اید. این تکنیک در واقع مرحله پایانی هرم یادگیری است. تمامی مراحل یادگیری در این هرم به ترتیب از آشنایی سطحی تا تسلط کامل بر موضوع شرح داده شده است.


افزایش تمرکز تنها با یادگیری تکنیک‌های پیشرفته و به‌روز ممکن است.


۸- چگونه درس بخوانیم ؛ ازهدفگذاری غافل نشوید!

هدفگذاری یکی از مهمترین اصول برای رسیدن به موفقیت در هرکاری است. در واقع درس خواندن بدون هدف تقریبا هیچ فایده‌ای برای ما نخواهد داشت. برای همین هم بهتر است که حتی قبل از شروع درس خواندن، برای آن هدف داشته باشید. این هدف گذاری باید به دو صورت باشد. در درجه اول باید هدف بلند مدتی مثل قبولی در یک آزمون را انتخاب کنید.

سپس به سراغ اهداف کوتاه مدت بروید. در این بخش باید گام‌هایی که باید برای رسیدن به هدف بلند مدت خود بردارید را انتخاب کنید. مثلا اینکه امروز چه مطالبی را مطالعه کنیم، تا کی برای تمام کردن یک کتاب درسی وقت داریم و چیزهایی از این دست در هدف گذاری کوتاه مدت ما جای می‌گیرند.

البته گاهی در هدفگذاری برای مطالعه تنبلی و اهمال‌کاری می‌کنیم. خود این موضوع به خاطر نبود علاقه به درس خوانی و مطالعه است. یکی از دلایل نداشتن علاقه به مطالعه نتیجه نگرفتن است. وقتی موضوعی را مطالعه می‌کنیم ولی نمی‌توانیم از آن به درستی استفاده کنیم، علاقه‌مان به درس خواندن کاهش می‌یابد.

یکی از مهارت‌هایی که در ادامه نیز به آن خواهیم پرداخت مهارت تندخوانی است. یادگیری این مهارت کمک می‌کند سریع‌تر و با کیفیت بیشتری مطالعه کنیم و بازخورد بهتری بگیریم. شما می‌توانید با شرکت کردن در دوره تندخوانی علاقه خود را به مطالعه افزایش دهید. در این صورت دیگر برای مطالعه تنبلی نخواهید کرد.

۹- سبک یادگیری مناسب خود را پیدا کنید

سبک های یادگیری و تاثیر آنها در درس خواندن

ما آدم‌ها علیرغم تمام شباهت‌هایی که به یکدیگر داریم، تفاوت‌های بسیاری هم با هم داریم. یکی از این تفاوت‌ها در نحوه یادگیری مطالب است. جالب است بدانید که تقریبا هر فرد با استفاده از ابزارهای مختلفی مطالب را می‌آموزد. از فیلم و آهنگ گرفته، تا شعر و ادبیات و داستان سرایی. همه این موارد می‌توانند ابزار مناسبی باشند برای یادگیری بهتر شما. پس قبل از هرچیز بهتر است که با سبک های یادگیری آشنا شوید و بهترین آنها را برای خود انتخاب کنید. انتخاب سبک یادگیری مناسب، هم میل شما به درس خواندن را افزایش می‌دهد و هم درس خواندن را برای شما به امری ساده تبدیل می‌کند. چرا که دیگر لازم نیست برای یادگیری هر نکته با خود کلنجار بروید.

۱۰- داشتن تمرکز کافی، راهکار آخر چگونه درس بخوانیم

انجام هر کاری بدون تمرکز، نتیجه دلخواه را برای ما به دنبال نخواهد داشت. به همین دلیل هم بهتر است که در هنگام مطالعه یک متن، تمرکز خود تنها به آن معطوف کنید. برای دستیابی به ذهنی متمرکز، در اولین قدم لازم است که محیط مطالعه خود را تمیز کنید. یک میز مطالعه شلوغ می‌تواند موجب عدم تمرکز و حواس پرتی شود و تمرکز شما را به هم بزند.

دومین راهکاری که می‌تواند به شما در حفظ تمرکز هنگام مطالعه کمک کند، استراحت کردن است. مغز شما بعد از مدت کوتاهی خسته شده و به استراحت کردن نیاز پیدا می‌کند. برای همین هم به شما پیشنهاد می‌کنیم بعد از هر یک ساعت مطالعه یک ربع تا بیست دقیقه استراحت کنید. اینگونه مغز شما هم خسته نشده و تمرکزش را از دست نخواهد داد.

بر خلاف باور بیشتر مردم، استفاده از تند خوانی هنگام مطالعه در کنار افزایش سرعت، دقت شما را نیز افزایش می‌دهد. درست مثل راننده‌ای که هنگام رانندگی با سرعت بالا نیازمند دقت بیشتری است، هنگام تندخوانی هم شما به این نیاز دارید که تمرکز و دقت بیشتری داشته باشید. به این ترتیب مطالب را با همان یکبار خواندن یاد خواهید گرفت. در واقع شما با شرکت در دوره تندخوانی تمرکز خود را نیز افزایش می دهید!


معرفی بهترین رژیم تغذیه و داروی جلوگیری از آلزایمر در مقاله:

داروی تقویت حافظه


آیا تندخوانی به ما کمک می‌کند مفهومی درس بخوانیم؟

در مورد مهارت‌ها صحبت کردیم و حیف است که حرفی از تندخوانی به میان نیاوریم. تکنیک‌هایی که در تندخوانی یاد می گیریم هم تمرکز ما را افزایش می‌دهند و هم سرعت ما را در درس خواندن تا 4 برابر افزایش میدهد. یعنی شما بجای خواندن یک کتابی که الان میخوانید می‌توانید 4کتاب مطالعه کنید!

آیا تندخوانی به ما کمک می کند که یاد بگیریم چگونه مفهومی درس بخوانیمآموزش تندخوانی علاوه بر اینکه در وقت و هزینه ما صرفه‌جویی می‌کند، با بالا بردن سرعت مطالعه شما دقت تان را حین مطالعه افزایش می‌دهد.
البته یادگیری مهارت تندخوانی تا چند وقت پیش کار ساده ای نبود؛ اما امروز به ساده ترین شکل ممکن میتوانید آن را بیاموزید!دوره فوق پیشرفته تندخوانی تایفون

اگر مایلید تندخوان شوید؛ ما دوره‌ای طراحی کردیم که در آن می‌توانید مهارت تندخوانی را بصورت کامل بیاموزید. خبر خوب اینکه هم اکنون شما می‌توانید به مدت محدود و با بیش از 75% تخفیف در دوره تندخوانی شرکت کنید . ضمناََ اگر به اندازه کافی تندخوان نشدید ما مبلغ را بی‌چون و چرا برگشت میدهیم.

تندخوانی نه تنها باعث کاهش دقت شما نمی‌شود، بلکه با تمرینات منحصر به فرد خود موجب افزایش تمرکز هنگام درس خواندن شما خواهد شد. بسیاری از افراد فکر می کنند که تندخوانی و مطالعه با سرعت بالا باعث خواهد شد که ما نتوانیم مطالب را به خوبی درک کنیم و یا آنها را به خوبی به ذهن بسپاریم. در صورتی که هیچ کدام از این موارد صحت ندارد. به همین جهت می توانیم تندخوانی را به عنوان مهارتی بیاموزیم که به مفهومی درس خواندن ما کمک می‌کند.

چگونه مفهومی درس بخوانیم ؛ سخن نهایی

همه این تکنیک‌ها و نکات گفته شده زمانی به ما کمک می‌کنند که انگیزه و عزم جدی برای انجام دادن آن‌ها و رسیدن به موفقیت در وجود ما باشد. همان‌طور که در ابتدای متن هم گفتیم بهتر است علاوه بر استفاده از این تکنیک‌ها، مهارت‌هایی مثل تندخوانی یا یادگیری زبان انگلیسی در خانه را هم یاد بگیرید تا پیشرفتتان در مطالعه حتی بیشتر شود.


دريافت فایل این مقاله

به مقاله امتیاز دهید : [ratings]

آیا تمایل دارید این مقاله را دریافت کنید؟

مطالبی که برایتان مفید است:

94 پاسخ

  1. بنظرم هیچ مفهومی خوندن ای درکار نیست لذا مفهومی خوندن یه شاخه ای از بهینه حفظ کردنه برا مثالشم میشه از نامساوی ها در ریاضی نام برد مثل نامساوی ینسن یا حالا یه اصلایی ک قراردادین یا حفظ نت و …
    در کل باید رو حافظه کار کرد اگ سهم کمی از هوش غ اکتسابی بردیم

  2. سلام منم دهم انسانی هستم.amirreza_17_22@
    اینم ایدی تلگرامم هست. اگه بخوای بیا راهنمایی کنم

  3. عالی بود
    عالییی👌
    هر چی بگم کم گفتم
    دقیقا مشکلاتم رو فهمیدم

    ممنونم ازتون

  4. دهم انسانی هستم همش از روش نوشتن استفاده می‌کردم قبلا، برای مطالعه که خیلی زمان‌بر بود و دیوونم میکرد. الانم دارم سعی میکنم مفهمومی درس بخونم ولی هروقت کتابو میگیرم دستم وحشت زده میشم…
    چه توصیه ای بهم میکنید؟

    1. استرس داری
      میترسی بخونی و یادت بره یا اصول خوندن و یاد گرفتن ب خصوص تو یاد موندن رو نمیدونی همه اینا هم از استرسه

      ببین استرس خوبه خب؟ اما نه زیادیش یکم استرس داشته باش برا اینکه من خوندم باید قبول بشم

      کسی ک نخونده بلد نیست استرس داره

      یه توصیه کلی کنم ( حالتون بده درس نخونین چون یاد نمی‌گیرین و اعصابتون بهم میریزم) اما اینم بگم هیچی مثل درس بهتون به این اون کمک نمیکنه و دستتون رو نمیگیره!

      من اون مشکلی ک داشتی گفتم حالا دیگه نمیدونم یه راهنمایی کوچیک بود.💙

  5. خیلی مفید بود من خودم وقتی درس میخونم با روش معلم بودن درسم رو شروع میکنم با این روش حداقل میتونم کمی از درس لذت ببرم

  6. سلام خوب هستین
    من درس های خود را یاد نمی گیرم آهسته میخونم نمیشه
    بلند میخونم انرژی مصرف میشه خسته میشم
    زود درس یادم میرود تمرکز ازبین میرود هیچ خسته شدم اینگار فکر میکنم من برای درس خوندم نیستم
    ایا این مشکل پایان داره نه توی کلاس نه کتابخانه نه خونه نه هیچ جای چطور کنم من

    1. سلام دوست عزیز
      پیشنهاد میکنم مقاله های مربوط به مهارت های مطالعه رو مطالعه کنید.
      مقاله

  7. سلام مرسی از مطلب خوبتون _ببخشید من چطوری میتونم صدای درونی خودم رو حذف کنم؟اصلا این بخش رو متوجه نشدم

    1. سلام دوست عزیز
      درون خوانی هیج وقت صفر نمیشه,بلکه با تکرار تمرین های مخصوص تندخوانی به صفر نزدیک میشه.

      1. سلام من پایه نهم هستم دوست دارم انسانی برم ولی هرکار میکنم هرچی برنامه ریزی میکنم نمیشه هرکارم میکنم گوشی و دور از خودم کنم نشد کلی رمز سخت گذاشتم بازم نشد ی راهنمایی کنید تروخدا دیگ از خودم بدم میاد هیچی تو حافظم نمیمونه

        1. سلام
          برای دور کردن گوشی هنگام مطالعه گوشی خاموش کنید و تحویل پدر یا مارد بدید واعلام کنید تا این مبحث یا فلان درس نخوندم بهم ندید و یک راستی ازمایی از مطالب مطالعه شده انجام بدن و گوشی تحویل بدن .برنامه هایی که خیلی از وقت شماره میگیره در صورت ضروری نبودن پاک کنید
          درمورد برنامه ریزی شما احتمالا یک برنامه ریزی ایده آل انجام میدید و نمیتونید برنامه کامل انجام بدید ..قدم به قدم برنامه ریزی درسی پیش برید مثلا هر 3 روز سی دقیقه به تایم مطالعه اضافه کنید

        2. هر چی تو گوشیت داری رو مخفی کن یا پاک کن دیگه بد تم میاد بری سمتش تا بعد امتحان ها دوباره نصب کن یا از حالت مخفی در بیار منم نهمم همین کارو کردم

          1. آموزش دیدن برای مدیریت گوشی و سوشال مدیا خیلی بهتر چون سوشال مدیا الان جزیی از زندگی روزمره انسان هاس

  8. سلام ببخشید من به چه شکل تند خوانی رو یاد بگیرم بیش تر مقالات رو هم مطالعه کردم اما چیزی نفهمیدم

  9. واقعا متشکرم خیلی خوب بود و برای بقیه هم روش ها را توضیح دادم
    و اینکه استاد لطفا از کراوات که باعث ترویج فرهنگ غربی می شود استفاده نکنید
    باتشکر

    1. سلام دوست عزیز
      از رضایت شما بسیار خرسندیم
      موفق و پیزور باشید

    2. سلام بسیار مطالب آموزنده و عالی بود
      که باعث شد انگیزه من چندین برابر بشه
      ممنون

      1. سلام دوست عزیز
        از رضایت شما بسیار خرسندیم
        موفق و پیروز باشید

  10. با سلام
    ببخشید من یک عادتی دارم که تو طول روز هیچی نمیفهمم از درس خوندن اما ساعات اخر شب تا قبل از صبح همون مطالب رو که میخونم میفهمم . نمیدونم مشکلم چیه . اگه بخوام شب درس بخونم از یک ساعتی به بعد هم خانواده اذیت میشوند هم بدنم کم میاره چون یک مدت این کار رو کردم خستگی شدید و سردرد به سراغم اومد ؟
    به نظرتون چیکار کنم. میتونید کمکم کنید.
    ممنون

  11. سلام این مقاله تون واقعا بی نظیر بود و خیلی لذت برم .
    دم آقای امانی و همه ی مجموعه هوش برتری ها گرررم

    1. سلام دوست عزیز
      از رضایت شما خرسندیم
      موفق و پیروز باشید

    2. من واقعا به این برنامه احتیاج داشتم چون درس خوندنو دوست دارم ولی واقعا کند خوانی اذیتم میکنه

  12. سلام این مقاله تون واقعا بی نظیر بود و خیلی لذت برم .
    دم آقای امانی و همه ی مجموعه هوش برتری ها گرررم

  13. سلام، ببخشید من یه سوال داشتم، و اونم اینکه شما گفتید برای اینکه مسائل و درس هایی رو که میخونیم تو حافظه بلند مدتمون ذخیر بشن ما نیاز به شیش مرحله مرور داریم، حالا من اینجا برام یه سوال پیش اومده، من میگم اگه بین این مراحل مرور، مرور دیگه ای انجام بدیم و بکنیمش ۷ یا ۸ بار مرور، مثلا تو یه ماه چهار بار مرورش بکنیم اونقوتم میره تو حافظه بلند مدتمون یا اینکه اول باید اون ۶ بار مرور اول رو انجام بدیم،؟؟؟

    1. سلام دوست عزیز
      خیر مشکلی نداره,هرچه بیشتر بهتر

    1. اگر در دروس حلی مثل ریاضی فیزیک باشه طوری نیست اما برای حفظی تمرکز رو به شدت میاره پایین اما در کل من مشاورم گفتن خوب نیست همراه درس خوندن آهنگ گوش بدیم

    1. سلام دوست عزیز ممنون بابت مطالب ارزشمندتون
      من در دوران کنکور خیلی خوب توانسته بودم به این روشها عادت کنم و پیش برم ولی به نتیجه دلخواهم نرسیدم و پزشکی نیوردم و در رشته پرستاری قبول شدم در ابتدا دست از درس خوندن کشیدم و همه عشق و علاقم نسبت به درس خوندن از دست رفت الان بعد از ۴سال میخوام در پرستاری عالی باشم ولی نمیدونم با این همه درس از کجا شروع کنم و چطوری بخونم که پیشرفت کنم و کم نیارم چون الان همه چیز با خودمه نه استادی هست نه کلاسی به نظرتون چیکار کنم که مثل یه شکست ناپذیر تمام مطالب کتابهارا به خوبی بخونم ??؟؟؟

      1. سلام
        وقت بخیر
        پیشنهاد من به شما این است که مهارت های مطالعه را فرا بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *