جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اگر دنبال مطلبی هستید که آن را پیدا نمیکنید، آن را در فرم زیر جستجو کنید:

سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.

بازگشت به فروشگاه

مدت زمان مطالعه:

مشخصات:

مشخصات:

Icons8 RSL Colored Part 9

دانلود فایل :

Dusk Part 1

تاریخ:

Icons8 RSL Colored Part 10

مدت زمان مطالعه:

Icons8 RSL Colored Part 11

فهرست مطالب

آمادگی برای آیلتس از مبتدی

فهرست مطالب

آیلتس، آزمونی بین المللی است که نه فقط برای مشتاقان مهاجرت، بلکه برای طیف وسیعی از افراد جامعه برای بالا بردن سطح علمی و کاری لازم است. آمادگی برای آیلتس از مبتدی کمک می‌کند تا بتوانید در آزمون آیلتس موفق شوید. مخصوصا اگر شما کارمندی در یک شرکت تجارتی باشید، داشتن مدرک آیلتس جایگاهتان را به طور ویژه‌ای ارتقا خواهد داد. همچنین اگر بخواهید بنا به علاقه خود به تدریس انگلیسی بپردازید، لازم است تا حداقل یک مدرک رسمی و معتبر مانند آیلتس یا تافل داشته باشید. در این مقاله می توانید از سطح مبتدی برای آزمون آیلتس آماده شوید.

شروع برای آیلتس؛ از کجا؟

زمانی که می خواهید برای آزمون آیلتس از مبتدی شروع کنید، در وهله اول باید هدف خود را از این آزمون بدانید. آمار منتشر شده در وب سایت رسمی آیلتس بر اساس دلایل مختلف افراد برای شرکت در آزمون آیلتس نشان می دهد که دو دلیل مهاجرت و ارتقا شغلی، بیشترین هدف افراد از شرکت در آزمون آیلتس بوده است. 

قصد مهاجرت دارید و به نمره آن برای قبولی در موسسات خارجی احتیاج دارید یا می خواهید خودتان به تدریس انگلیسی مشغول شوید؟ شاید هم بخواهید صرفا برای ارتقا عملکرد کاری و علمی خود آزمون بدهید. حتی افرادی برای گرفتن اقامت یا پیوستن به خانواده خود در کشورهای بریتانیایی نیاز است تا مدرک آیلتس ارائه دهند. در هر صورت باید هدف خود را مشخص کنید و سپس به سراغ شروع برای آیلتس بروید.

ابتدایی ترین کاری که برای آمادگی آزمون آیلتس از پایه باید انجام دهید، مشخص کردن سطح زبان خودتان است. باید بدانید در چه سطحی از زبان انگلیسی قرار دارید و اگر حالا در آزمون آیلتس شرکت کنید چه نمره‌ای خواهید آورد. تعیین سطح کمک خواهد کرد تا با شناسایی نقاط قوت و ضعف خود در بخش های مختلف مهارت‌های انگلیسی، با برنامه ریزی درست به نتیجه و هدف خود برسید.

گام به گام تا آمادگی برای آیلتس

از آنجایی که آزمون آیلتس هر سال به تعداد 48 بار برگزار می شود، نیاز به نگرانی برای جا ماندن از آن نخواهید داشت. کافی است پس از تعیین سطح خود، شروع به خواندن و آمادگی برای آیلتس کنید تا در زمان آزمون با نمره خوبی قبول شوید. گام‌های آمادگی برای آزمون آیلتس از مبتدی شامل موارد زیر است.

  • تعیین سطح
  • انتخاب آزمون درست
  • برنامه ریزی درسی
  • شناخت سوالات و نوع نمره دهی
  • آشنایی با شرایط آزمون
  • آمادگی برای انواع سوالات
  • تمرین و تکرار
  • انتخاب دوره و معلم انگلیسی مناسب

توجه داشته باشید که چه به صورت دوره های آموزشی و چه به صورت خودخوان می توانید برای آزمون آیلتس آماده شوید. در هر دو روش اگر با برنامه و هدف پیش بروید نمره خوبی در آزمون می‌آورید. در بخش های بعد گام های صفر تا صد آمادگی برای آیلتس بررسی می شوند.

تعیین سطح برای شروع آیلتس

وقتی می خواهید در یک آزمون بین المللی زبان انگلیسی شرکت کنید، باید از قبل سطح خود را بدانید. یک دلیل آن هزینه زیادی است که این آزمون ها دارند. بدون تعیین سطح و شرکت در آزمون آیلتس احتمالا نمره مطلوب خود را نمی گیرید و هزینه‌ای که کرده‌اید هم از بین می رود. 

آزمون های تعیین سطح هم به صورت آنلاین و هم در آموزشگاه های زبان وجود دارند. با شرکت در این آزمون ها متوجه خواهید شد در چه سطحی از زبان انگلیسی قرار دارید و آیا باید از صفر آیلتس را شروع کنید یا نه.

سطوح مختلف زبان آموزان در آمادگی برای آیلتس از مبتدی

انتخاب درست نوع آزمون آیلتس

آزمون آیلتس سه نوع دارد. دو نوع اول، اصلی‌ترین آزمون‌ها هستند و نوع سوم که life skill محسوب می شود، فقط مربوط به کشورهای حوزه بریتانیا است.

  1. آیلتس جنرال (general ielts): این آزمون 2 بار در ماه برگزار می شود و قبولی در آن ساده تر است.
  2. آیلتس آکادمیک (academic ielts): تخصصی است و مخصوص دانشگاه ها و موسسات بزرگ جهان است. 4 بار در سال برگزار می شود و قبولی در آن سخت است.
  3. آیلتس مهارت های زندگی: برای افراد مسن و کسانی که نمی توانند در دو آزمون قبلی شرکت کنند، مناسب است.

هر یک از این آزمون ها برای هدف خاصی به کار می روند. برای شروع آیلتس از صفر ابتدا لازم است تا هر یک از این آزمون ها را بشناسید.

انتخاب آزمون درست در آمادگی برای آیلتس از مبتدی

شناسایی و آشنایی با آزمون آیلتس

برای آنکه بتوانید با یک برنامه ریزی درسی درست، صفر تا صد آمادگی برای آیلتس را طی کنید، نیاز است تا کاملا با آزمون آیلتس آشنا باشید. بدانید از چه بخش های تشکیل شده و هر بخش چه اهمیتی در نمره آوری شما دارد. 4 بخش اصلی آزمون آیلتس در زیر تشریح شده است.

  • Listening: شامل 40 سوال در 4 بخش است که در 30 دقیقه باید به آن‌ها پاسخ دهید. این بخش مهارت شنیداری و درک مطلب شما را محک می زند.
  • Writing: دو موضوع داده می شود و باید برای هر کدام در مدت زمان مشخص با تعداد کلمه مشخص یک متن بنویسد. در آزمون آکادمیک تسک ها مرتبط با موضوعات دانشگاهی هستند و در آزمون جنرال موضوعاتی عمومی ارائه می شود.
  • Reading: در دو آزمون عمومی و تخصصی تفاوت دارد و در کل شامل 40 سوال با مدت زمان 60 دقیقه است. مطالب این بخش مرتبط با تخصص افراد در آزمون آکادمیک یا رندوم و بدون مخاطب خاص در آزمون جنرال است.
  • Speaking: یک مصاحبه شفاهی است که بین ده تا 15 دقیقه تمام می شود. در این بخش باید با توجه به موضوعی که مصاحبه کننده انتخاب می کند، با شرح و بسط صحبت کنید.

از سال 2023 بخش های آیلتس جابجایی کوچکی داشته‌اند. در سال های قبل ابتدا بخش شنیداری بود و سپس خواندن و نوشتن. قرار گرفتن بخش Writing در آخر به عنوان سخت ترین بخش، کار را برای آزمون دهندگان سخت می کرد. در حال حاضر ابتدا Writing امتحان گرفته می شود و سپس بخش شنیداری و بعد Reading است. مصاحبه حضوری که همان بخش Speaking همچنان در آخر امتحان گرفته می شود.

بخش های مختلف آزمون آیلتس
در آمادگی برای آیلتس از مبتدی باید 4 بخش اصلی آزمون شامل شنیدن، نوشتن، خواندن و صبحت کردن را بشناسید

نمره دهی و بارم های آیلتس را بشناسید

یکی از راه های آمادگی برای آیلتس از مبتدی، آشنایی با نمرات این آزمون است. به طور کلی بازه نمرات آیلتس از 0 تا 9 دسته بندی می شود که نیم نمره‌ای بالا می رود. به طور مثال نمره 6 و 6.5 بیشترین نمراتی است که آزمون دهندگان آیلتس کسب می کنند.

در یک آمارگیری عمومی از داده های آزمون آیلتس در سال 2022 مشخص شد که میانگین نمره آیلتس برای مقاصد کاری 6 تا 6.5 است که 40 درصد آزمون‌دهندگان این نمره را کسب کرده‌اند. همچنین افراد با قصد مهاجرت نیز بیشتر موفق به کسب همین نمرات شده‌اند. در حالی که در افراد متخصص تمایل به کسب نمرات بالا در محدوده 7.5 تا 8 بیشتر دیده می‌شود. با این حال تنها 3 تا 4 درصد افراد می‌توانند نمره 8 و بالاتر از آن کسب کنند.

برای مراحل مختلف آیلتس آماده باشید

همانطور که قبلا گفتیم، آزمون آیلتس مراحل مختلفی دارد. به همین سبب لازم است تا با روش ها و تکنیک های قبولی در آزمون آیلتس آشنا باشید. برای هر بخش آن به خوبی تمرین کرده باشید و با آمادگی کامل در جلسه حاضر شوید. آمادگی برای آیلتس از مبتدی مستلزم تمرین کافی در هر 4 بخش است. اگر نتوانید حد نصاب لازم در هر بخش را بگیرید، نمره خوبی در نهایت نخواهید گرفت.

در واقع برای آنکه بتوانید از سطح مبتدی برای آزمون آیلتس آماده شوید، باید انگلیسی را به روتین زندگی خود تبدیل کنید. هر روز انگلیسی بخوانید و 4 مهارت اصلی را در خود تقویت کنید. این تقویت مهارت‌ها در گرو تمرین و تکرار و به کار گیری تکنیک های مطالعه ماندگار است. به کمک این تکنیک‌ها مانند نت برداری، خلاصه نویسی، نقشه ذهنی و سیستم لایتنر قادر خواهید بود تا از مبتدی ترین سطح برای آزمون آیلتس آماده شود.

انتخاب منابع درست شروع برای آیلتس

یکی از مهمترین گام ها در آمادگی برای آیلتس مبتدی، انتخاب منابع درست است. زمانی که می خواهید به صورت خودخوان برای آزمون آیلتس آماده شوید، باید منابعی را انتخاب کنید که بتواند به نحو احسن تمام بخش های مختلف و مهارت های انگلیسی شما را تقویت کند. به این ترتیب قادر خواهید بود در مدت مناسب برای آیلتس اماده شوید. به طور مثال کتاب تاپ ناچ منبعی معتبر برای خودخوانی آیلتس است.

اگر در دوره‌های آموزشی آیلتس شرکت می کنید نیز باید توجه داشته باشید که دوره‌ای مناسب با بالاترین بازدهی را انتخاب کنید. دوره‌ای که در مدت کوتاه بتواند سطح شما را از مبتدی به پیشرفته ارتقا دهد. هرچه دوره آموزشی آمادگی آزمون آیلتس از پایه طولانی‌تر باشد، احتمالا این که خسته شوید و نتوانید به هدف خود برسید بیشتر است. یکی از این دوره‎‌ها، دوره ایمپکت است که در دوره کوتاهی شما را برای آزمون آیلتس آماده می‌کند.

بهترین منابع برای آمادگی آزمون آیلتس از مبتدی

تمرین و تکرار حرف اول در آمادگی برای آیلتس از مبتدی

وقتی در سطوح پایین‌تری از زبان انگلیسی قرار دارید، باید تمرین و تکرار را اولویت خود قرار دهید. مخصوصا اگر قصد دارید در آزمون آیلتس همان سال شرکت کنید. تمرین و تکرار به شما کمک می کند تا مطالب را بیشتر در ذهن خود نگه دارید و کمتر فراموش کنید.

چنان که منحنی فراموشی ابینگهاوس نشان می‌دهد، با تمرین و تکرار در یک دوره یک هفته‌ای مطالبی که روز اول به خواندن آن‌ها اقدام کرده‌اید، به صورت 90 درصدی در ذهن شما تثبیت می شود.

یک راه دیگر برای تثبیت یادگیری در ذهن استفاده از هرم یادگیری ادگار نیل است. روش‌های خودخوانی مانند خواندن، شنیدن، فیلم دیدن و شرکت در سخنرانی ها تا 50 درصد به یادگیری کمک می کنند. در حالی که شرکت در کارهای عملی، گفتگو و مباحثه به انگلیسی در کلاس های گروهی، شرکت در آزمون‌های شبیه سازی و حتی آموزش به دیگران تا 90 درصد کمک می کند تا مهارت های انگلیسی شما تقویت شود.

آمادگی برای آیلتس از مبتدی نیاز به تمرین و تکرار فراوان دارد

شرکت در آزمون های شبیه سازی در سطح مبتدی برای آزمون آیلتس

در بخش قبل از هرم یادگیری ادگار دیل برای بهبود یادگیری سخن گفتیم. با بسط دادن این هرم به آزمون‌های آیلتس می‌توان گفت شرکت در آزمون‌های شبیه سازی شده کمک بزرگی به یادگیری و تقویت انگلیسی افراد مخصوصا در سطح مبتدی می کند. آزمون ماک یکی از آزمون های معتبر به عنوان شبیه ساز آیلتس است که به کمک آن عملکرد خود در آیلتس را پیش بینی می‌کنید.

زمانی که قصد آمادگی برای آیلتس از مبتدی را دارید، بهتر است در آزمون های شبیه سازی آیلتس خود را محک بزنید. هزینه شرکت در آزمون های آیلتس از داخل ایران بالاست. به همین دلیل بهتر است پیش از شرکت در آزمون اصلی، چند باری با شرکت در آزمون‌های شبیه سازی شده سطح خود را بسنجید. در این صورت مطمئن خواهید شد که در آزمون اصلی نمره مناسب کسب خواهید کرد و هزینه‌ای که می کنید، هدر نمی رود. 

انتخاب معلم آمادگی برای آیلتس از مبتدی

کسانی که می خواهند از پایه و در سطح مبتدی برای آیلتس آماده شوند می‌توانند به فکر معلم گرفتن هم باشند. یک معلم خصوصی خوب کمک زیادی به بالا بردن سطح زبان آموز تا آمادگی برای آیلتس خواهد بود.

معلم خصوصی با شناسایی نقاط ضعف و قوت زبان آموز، برنامه درسی را متناسب با ویژگی‌های فردی او برنامه ریزی می کند تا رسیدن به هدف راحت‌تر شود. به علاوه یک معلم که خود مدرک آیلتس دارد به خوبی ریزترین نکات و جزئیات آزمون آیلتس را می شناسد و از این طریق نیز می تواند به شخصی که در حال آمادگی برای آیلتس از مبتدی است کمک کند.

تلاش تا حصول نتیجه در آزمون آیلتس

این که به چه روشی بخواهید برای آزمون آیلتس آماده شوید به ویژگی های فردی، میزان توانمندی و زمان‌بندی درس خواندن شما مربوط است. با این حال حرف اول را تلاش و پشتکار می زند. اگر قصد دارید در آزمون آیلتس در سطح مبتدی به یک نمره عالی برسید، نیاز دارید تا زمان بیشتری به انگلیسی خواندن اختصاص دهید. 

به طور مرتب تمرین کنید و انگلیسی را بخشی از زندگی روزمره خود تبدیل کنید. تنها در این صورت است که از سطح مبتدی برای آزمون آیلتس به یک نمره خوب خواهید رسید. ابتدا مشخص کنید چه نمره‌ای هدفتان است و سپس با توجه به آن برای خود برنامه ریزی کنید تا به آن چه که می خواهید برسد.

سخن آخر

رسیدن به نمره آیلتس خوب از سطح مبتدی در وهله اول شاید سخت به نظر برسد. با این حال اگر می‌خواهید شروع به آمادگی برای آیلتس از مبتدی کنید، کافی است تا یک برنامه ریزی درست داشته باشید. هدف و نمره مد نظر خود را مشخص کنید و گام به گام پیش بروید تا صفر تا صد آمادگی برای آیلتس را در مدت کوتاهی طی کنید. با بخش‌های مختلف آزمون آیلتس آشنا شوید و برای هر بخش در طول روز تمرین کنید. از روش ها و تکنیک های انگلیسی خواندن کمک بگیرید تا در نهایت به آنچه که می خواهید برسید.

به مقاله امتیاز دهید : [ratings]

آیا تمایل دارید این مقاله را دریافت کنید؟

مطالبی که برایتان مفید است:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *