H_B_I-mianlogo
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اگر دنبال مطلبی هستید که آن را پیدا نمیکنید، آن را در فرم زیر جستجو کنید:

سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.

بازگشت به فروشگاه

تسلط بر ترفندهای اعتمادبه‌نفس در مکالمه انگلیسی

مدت زمان مطالعه:

مشخصات:

تسلط بر ترفندهای اعتمادبه‌نفس در مکالمه انگلیسی

مشخصات:

Icons8 RSL Colored Part 9

دانلود فایل :

Dusk Part 1

تاریخ:

Icons8 RSL Colored Part 10

مدت زمان مطالعه:

Icons8 RSL Colored Part 11

فهرست مطالب

تسلط بر ترفندهای اعتمادبه‌نفس در مکالمه انگلیسی

فهرست مطالب

تسلط بر ترفندهای اعتمادبه‌نفس در مکالمه انگلیسی

استرس مقوله عجیبی است. چه بخواهید چه نخواهید دچارش می‌شوید و حالا باید بر آن غلبه کنید. کافی است برای اولین‌بار به یک زبان جدید سخن بگویید تا سروکله استرس پیدا شود. حال این سوال پیش می‌آید که چگونه می‌توان برای کاهش استرس در هنگام مکالمه انگلیسی اقدامی کرد؟ چطور بر این ترس و استرس غلبه کنیم؟ بالاخره یک زمانی از شما می‌خواهند که چه در کلاس و چه در برابر افراد انگلیسی‌زبان و چه در کلاس، انگلیسی سخن بگویید. چگونه به زبان انگلیسی سخنرانی کنیم؟

این استرس کاملا طبیعی است. حتی سخنرانان حرفه‌ای هم دچارش می‌شوند. چه برسد به افراد مبتدی که تازه در حال یادگیری این زبان هستند. حتی با ساعت‌ها تمرین و تکرار، عوامل دیگری در این رابطه دخیل هستند و مانع کاهش استرس در هنگام مکالمه انگلیسی می‌شوند. چگونه خود را برای این عوامل آماده کنیم؟

دلیل استرس در هنگام مکالمه انگلیسی چیست؟

طبق تحقیقاتی که در سال ۱۹۷۷ صورت‌گرفته است، «صحبت در برابر جمعیت» یکی از بزرگ‌ترین ترس‌های انسان‌ها به‌شمار می‌رود. پس اگر بابت این موضوع مضطرب هستید، خبر خوش این است که تنها نیستید. این نوع استرس‌های در برابر اجتماع طبیعی هستند. فراموش کردن، من‌ومن کردن، دچار لکنت شدن، گریه و حتی غش کردن از انواع علائم محسوب می‌شوند که خبر ترس از صحنه را به همراه دارند.

سخنرانان قاطع، معمولا با متانت و اقتدار صحبت می‌کنند. این افراد آماده هرگونه سوال یا چالش از طرف جمعیت حاضر هستند و با اعتمادبه‌نفس آن‌ها را مدیریت می‌کنند. از طرف دیگر کمبود اعتمادبه‌نفس و ترس از قضاوت شدن تاثیرات منفی بر گوینده در ارتباط با مخاطبان می‌گذارد.

خودآگاهی

ترس از صحبت در جمعیت دلایل متعددی دارد. بسیاری معتقدند این ترس معمولا به‌خاطر کمبود خودآگاهی شکل می‌گیرد. به ‌این ‌معنا که طبق توصیه مربیان سخنرانی باید مدام به خود یادآوری کنید که افراد حاضر در جمع همان افراد روزمره زندگی‌تان هستند. همان دوستان و همکلاسی‌های خودتان که برای گوش دادن به شما آمده‌اند نه برای قضاوت کردن طرز انگلیسی صحبت کردن شما. یادآوری این موضوع معمولا یا سخت است یا فراموش می‌شود.

ترس از استرس داشتن

بله، درست خواندید. گاهی اوقات همین‌ که فکر می‌کنید که باید به خودتان غلبه کنید و نگران هستید که مبادا دچار استرس شوید، شما را مضطرب می‌کند. شاید منطقی به نظر نرسد. اما اکثر افرادی که ترس از صحنه دارند به این موضوع نیز دچار می‌شوند. ترس، ترس می‌آورد و از کاهش استرس در هنگام مکالمه انگلیسی جلوگیری می‌کند.

[sc name=”paligelot_banner”][/sc]

ترس از قضاوت شدن

همان‌طور که گفته شد، افراد معمولا فراموش می‌کنند که شرکت‌کنندگان برای گوش دادن به آن‌ها حاضر شده‌اند نه برای قضاوت کردن آن‌ها. یادداشت‌هایی که جمعیت برمی‌دارند، در چشم سخنران تنها نقد و انتقادهایی به نظرشان می‌آید که در مورد او و بیان انگلیسی‌‌اش وجود دارد. بنابراین همیشه به کسی که برای یک سخنرانی آماده می‌شود این نکته را یادآوری کنید که جمعیت قصد یادگیری و افزایش اطلاعات از سخنان شما را دارند.

شکست‌های قبلی

خیلی اوقات احساس اضطراب از گذشته فرد نشات می‌گیرد. یک سخنرانی خجالت‌آور یا یک تپق در برابر یک جمعیت ترس را به‌طور طولانی‌مدت در دل سخنرانان می‌اندازد. این تجربه همیشه قبل از حاضر شدن روی صحنه در ذهن مرور می‌شود و کیفیت سخنرانی را کاهش می‌کند.

آمادگی ضعیف

بدیهی است که همه افراد بدون آمادگی، استرس دارند! همیشه به ما گفته شده است که با خواندن در شب امتحان نمره ۲۰ نمی‌گیریم. سخنرانی به زبان انگلیسی هم به آمادگی کامل و تسلط بر تمامی نکات، موضوعات و مطالبی نیاز دارد که می‌خواهید آن‌ها را در سخنرانی‌تان بیاورید. باید همه این موضوعات را به زبان انگلیسی تمرین کنید و از خودتان مطمئن باشید. اطمینان داشتن به کاهش استرس نیز کمک می‌کند. بدون آمادگی، اطمینانی هم نخواهد بود، درنتیجه مضطرب خواهید شد.

دست‌کم گرفتن خود

همیشه به میزان دانشی که دارید اعتماد کنید. اگر خودتان را دست‌کم بگیرید، همواره عقب می‌مانید. اگر تمامی نکات قواعدی، لغتی و… را تمرین می‌کنید و یادگیری پیوسته‌ای دارید، هیچ‌گاه میزان اطلاعات‌ و توانایی‌های‌تان از بقیه کمتر نیست. فقط همان‌طور که گفته شد گاهی اوقات برای یک موضوع به زمان بیشتری نیاز دارید و باید تمرین خود را منسجم‌تر کنید.

مقایسه خود با دیگران

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهاتی که اگر حتی آماده هم باشید شما را بسیار به عقب می‌کشد، مقایسه خود با همکلاسی‌ها یا دیگر سخنرانان است. یادتان باشد که انگلیسی چهار بخش اصلی دارد: سخن گفتن، شنیدن، خواندن و نوشتن که هر فرد ممکن است در یکی از این بخش‌ها قوی‌تر و در دیگری ضعیف‌تر ظاهر شود. این‌که نفر دوم باشید اهمیتی ندارد. تنها نکته مهم این است که هم‌زمان و با سرعت کلاس پیش بروید. همیشه برای فراگیری بیشتر و کامل‌تر زمان خواهید داشت.

کاهش استرس در هنگام مکالمه انگلیسی

کاهش استرس به هنگام مکالمه انگلیسی

حالا که دلیل استرس و نگرانی‌مان را می‌دانیم باید روی راه‌های غلبه بر ترس تمرکز کنیم. همیشه در نظر داشته باشید که اشتباهات مقدمه‌ای بر موفقیت هستند.

ذهنیت خود را انگلیسی کنید

منظور از این عبارت این است که باید بدانیم چطور انگلیسی فکر کنیم؟ زمانی که تمام ذهنیت خود را به زبانی بیگانه اختصاص می‌دهید، نظرات خود را در قالب آن زبان می‌ریزید و با آن زبان شوخی می‌کنید و می‌خندید، مهارت‌های چهارگانه اشاره‌شده در ذهن شما به‌شکل خودکار فعال می‌شوند. به‌عبارت دیگر قبل از صحبت کردن نیاز نیست مطالب را در ذهن‌تان ترجمه و جمله‌بندی کنید. همچنین اگر کسی با شما مکالمه‌ای را شروع کند به‌راحتی متوجه سخنان او خواهید شد.

در ادامه توصیه‌هایی  برای این کار مطرح می‌کنیم:

  • با خودتان انگلیسی صحبت کنید.
  • فیلم و سریال انگلیسی ببینید و به‌مرور زیرنویس‌های فارسی را نیز حذف کنید.
  • کتاب یا مجله انگلیسی بخوانید.
  • موزیک انگلیسی گوش دهید.

این امر موجب می‌شود از بابت سخنان خود اطمینان داشته باشید. همان‌طور که اشاره شد برخورداری از اطمینان به کاهش استرس در هنگام مکالمه انگلیسی کمک می‌کند.

تقلید

زبان انگلیسی زبان مادری شما نیست. بنابراین شاید برایتان سخت باشد که اصول و شیوه بیان مخصوص خود را برای آن شکل دهید. یکی از عواملی که به این موضوع کمک می‌کند تقلید از نوع بیان و گفتار دیگر سخنرانان یا انگلیسی‌زبانان است. ویدیوهای بسیاری از مصاحبه‌ها، اخبار، گزارش‌ها و گفت‌وگوهای رومزه انگلیسی‌ در اینترنت وجود دارد. با مشاهده و تقلید زبان بدن و طرز بیان این افراد، پیچ‌و‌خم انگلیسی بودن و انگلیسی صحبت کردن به دست‌تان می‌آید.

[sc name=”gelat504″][/sc]

باز هم این کار به افزایش اطمینان شما درباره حرف‌هایی که می‌زنید و کاهش استرس در هنگام مکالمه انگلیسی کمک می‌کند. اگر شما مطمئن باشید حرف‌هایی که به زبان انگلیسی می‌زنید از نظر قواعدی و لغوی درست هستند، استرسی بابت سخنان‌تان نخواهید داشت.

برنامه‌ریزی برای اشتباهات

همان‌طور که اشاره شد ما اکثر اوقات استرس مضطرب شدن را می‌گیریم. بنابراین می‌توانید قبل از یک سخنرانی یا مصاحبه انگلیسی، برای خودتان برنامه‌ریزی کنید که اگر کلمه‌ای را فراموش کردید، ذهن‌تان قفل شد یا حرف طرف مقابل را متوجه نشدید، چه اقدامی انجام دهید.

این برنامه‌ریزی به آمادگی شما کمک می‌کند و همین باعث کاهش استرس در هنگام مکالمه انگلیسی می‌شود. اگر کلمه‌ای را فراموش کردید، بگویید I can’t remember the word… و سعی کنید کلمه مدنظرتان را شرح دهید. می‌توانید از عبارت‌های زیر استفاده کنید:

  • it’s similar to… / مترادف یا مشابه کلمه … است
  • It’s the opposite of… / متضاد کلمه … است

این را هم به یاد داشته باشید که همه مکالمات حتی برای خود انگلیسی‌زبانان بی‌نقص نیستند. این‌گونه مشکلات در هر مکالمه‌ای رخ می‌دهد.

استفاده از سایت‌های برتر مکالمه انگلیسی

نکته مهم در مورد سایت‌هایی که به شما اجازه مکالمه انگلیسی می‌دهند این است که شما را برای مکالمات محتمل در زندگی واقعی آماده می‌کنند. به‌عبارتی شما در ابتدای راه آموزش زبان انگلیسی تنها کلمات جدید و قواعد گرامری را به خاطر می‌سپارید. اما همه این تمرینات به‌منظور یادگیری آکادمیک بوده‌اند و برای زندگی واقعی شبیه‌سازی نشده‌اند.

7 سایت برتر مکالمه زبان انگلیسی مثل Bussu، BBC Learning English، British council و… به‌صورت آنلاین از شما آزمون تعیین‌سطح می‌گیرند و براساس سطح شما، مکالمات دنیای واقعی را در اختیارتان می‌گذارند. این وب‌سایت‌ها به شما آموزش می‌دهند که چطور کاربردی‌ترین جملات زبان انگلیسی را در مکالمات خود استفاده کنید.

کاهش استرس در هنگام مکالمه انگلیسی

پرورش مهارت‌های ذهنی در مکالمه

علاوه برنکات ارائه‌شده برای بهبود مهارت انگلیسی خود، شما باید بتوانید مهارت‌های ذهنی خودتان را برای مکالمه، نیز پرورش دهید. به دست آوردن اعتمادبه‌نفس مهم‌ترین گام در پرورش این مهارت‌ها است که شامل عوامل زیر می‌شود:

  • هدف‌گذاری واقع‌گرایانه
  • مراقبت‌های ذهنی (نگرش مثبت)
  • تشخیص افکار منفی
  • یادگیری از اشتباهات
  • تمرین صحبت کردن در جمعیت با حضور در گروه‌های کوچک
  • کنجکاو بودن درمورد هرگونه ابهام و سوال

اعتمادبه‌نفس به سخنران اجازه ارتباط مستقیم با جمعیت را می‌دهد. این ارتباط باعث می‌شود حرف‌های ما راحت‌تر و سریع‌تر به مخاطب منتقل شود و بتوانیم به سوالات مخاطبان پاسخ دهیم.

جمع‌بندی

سخن گفتن به یک زبان دیگر، شکل دادن یک مکالمه و برقرار کردن ارتباط با این زبان جدید تجربه جذابی خواهد بود. همه دوست دارند این مهارت‌ را کسب کنند. اما استرس اجازه نمی‌دهد کار به‌خوبی پیش رود. حرف‌ها را در ذهن نگه می‌دارد و جلوی ارتباطات را می‌گیرد. در این مقاله، به روش‌هایی اشاره شد که می‌تواند بار سنگین استرس را از دوش شما بردارند و به شما اجازه مکالمات آزادانه‌تری بدهند.

با تمرین و تکرار فراوان، این هدف سریع‌تر از چیزی که فکرش را می‌کنید، محقق خواهد شد. چراکه در انگلیسی هم می‌گویند: Practice makes perfect.

منابع

https://medium.com/@roushanakrahmat/mastering-confidence-tips-and-tricks-for-effective-public-speaking-b1c51bb4b7bf

https://learnenglish.britishcouncil.org/english-levels/improve-your-english-level/how-reduce-anxiety-when-speaking-english

https://www.daytranslations.com/blog/overcome-nervousness-speaking-english/

 

یادگیری واقعی و اصولی زبان انگلیسی

اگر میخوای انگلیسی واقعی رو بر اساس مهارت های یادگیری و نوروساینس و به کمک ابزار هایی مثل نقشه کشی ذهنی یاد بگیری، همین حالا روی لینک زیر کلیک کن. ایمپکت بر اساس متد علمی و معروف تاپ ناچ طراحی شده و همه مهارت های زبان رو با کمک فیلم، سریال و داستان بهتون آموزش میده.
برای دریافت دوره + اطلاعات تکمیلی در دکمه روبرو استفاده نمایید.

 

به مقاله امتیاز دهید : [ratings]

آیا تمایل دارید این مقاله را دریافت کنید؟

مطالبی که برایتان مفید است:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *