H_B_I-mianlogo
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اگر دنبال مطلبی هستید که آن را پیدا نمیکنید، آن را در فرم زیر جستجو کنید:

سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.

بازگشت به فروشگاه

کتاب غلبه بر تنبلی

مدت زمان مطالعه:

مشخصات:

کتاب غلبه بر تنبلی

مشخصات:

Icons8 RSL Colored Part 9

دانلود فایل :

Dusk Part 1

تاریخ:

Icons8 RSL Colored Part 10

مدت زمان مطالعه:

Icons8 RSL Colored Part 11

فهرست مطالب

معرفی بهترین کتاب های غلبه بر تنبلی

فهرست مطالب

او به نظر ما اگر قرار باشد یک مسابقه بین بدترین عادت‌های بشر برگزار کنند، تنبلی و اهمال کاری با اختلاف اول خواهند شد! تنبلی کردن نه تنها فرصت‌های زیادی را در زندگی از ما می‌گیرد، بلکه باعث می‌شود تا تمام تلاش‌های گذشته ما هم از بین بروند. نکته تلخ ماجرا این است که تقریبا همه ما به مرض تنبلی و اهمال کاری دچار هستیم. پس برای همین هم فکر کردیم بد نیست اگر در این مقاله از بخش معرفی کتاب، 9 کتاب برای غلبه بر تنبلی را به شما توصیه کنیم. مطالعه کتاب های این فهرست تا حد زیادی به درمان اهمال کاری ما کمک می‌کند. اما قبل از معرفی، بگذارید ببینیم چگونه باید آن‌ها را مطالعه کنیم. 

 

راهنمای مطالعه کتاب های غلبه بر تنبلی

خواندن کتاب های درمان اهمال کاری مثل یک شمشیر دو لبه است! اگر ما برای مطالعه آن‌ها برنامه‌ریزی نکنیم احتمال اینکه مطالعه این کتاب‌ها به ضررمان تمام شود بسیار بالاست. می‌پرسید چرا؟ خب اگر هر کدام از ما تمام کتاب‌های این فهرست را همزمان تهیه کنیم و بخواهیم همه آن‌ها را با هم بخوانیم چه می‌شود؟ احتمالا خیلی زود از این همه کتاب کلافه می‌شویم و آن‌ها را کلا کنار می‌گذاریم! این یعنی کتاب هایی که قرار بود به ما در مقابله با تنبلی کمک کنند، حالا خودشان دلیل تنبلی کردن ما شدند. 

بهترین کار این است که با توجه به توضیحات هر کتاب، اثری را انتخاب کنیم که بیشتر با نیازهای ما همخوانی دارد. به این ترتیب دیگر خودمان را با کوهی از کتاب و منابع مختلف که باید بخوانیم مواجه نخواهیم کرد. همچنین با پیدا کردن دلایل اهمال کاری خودمان می‌توانیم برای مقابله با آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم. البته یک راه دیگر هم برای غلبه بر تنبلی وجود دارد که پس از معرفی کتاب ها در همین مقاله آورده‌ایم. 

 

1- کار عمیق

کار عمیق از کتاب های غلبه بر تنبلی

یکی از عوامل و دلایل تنبلی و اهمال کاری عدم تمرکز کافی است. خیلی وقت‌ها ما کاری را انجام نمی‌دهیم یا نصفه و نیمه رهایش می‌کنیم چون نمی‌توانیم به خوبی تمرکز کنیم. همین موضوع باعث می‌شود که کلی کار را روی هم تلنبار کنیم و نتوانیم به تمام کارهایی که داریم برسیم.

کار عمیق یکی از بهترین کتاب های غلبه و درمان تنبلی به حساب می‌آید. البته بر خلاف نامش فقط مخصوص محیط‌های کاری نیست. در واقع این کتاب به ما کمک می‌کند تا بتوانیم در هنگام انجام هر کاری تمرکزمان را به آن معطوف کنیم. وقتی کاری را با دقت انجام می‌دهیم، بازدهی ما افزایش پیدا می‌کند. بنابراین دیگر نیازی نیست که نگران بازدهی کم خودمان باشیم. پیشنهاد می‌کنم حتما با کلیک بر روی لینک زیر، خلاصه کتاب کار عمیق را هم بخوانید.


از دست ندهید: معرفی و خلاصه کتاب کار عمیق اثر کال نیوپورت


 

2- قدرت اکنون

قدرت اکنون

وقتی حرف از تمرکز می‌زنیم، بی انصافی است اگر به ذهن‌اگاهی اشاره نکنیم. ذهن آگاهی سلاحی است که به ما کمک می‌کند تا بتوانیم به خوبی با هر نوع تنبلی و اهمال‌کاری مقابله کنیم. کتاب قدرت اکنون هم دقیقا برای همین است. اکارت تول نویسنده این کتاب قصد دارد به ما کمک کند تا به کمک ذهن آگاهی، دیو زشت تنبلی را زمین بزنیم.

اکارت تول اعتقاد دارد بدترین آفت برای ما زیادی فکر کردن درباره خودمان است. در واقع به اعتقاد او ما بسیار بزرگتر از افکارمان هستیم. برای همین هم سعی می‌کند تا با تقویت ذهن آگاهی، شرایط را برای غلبه بر تنبلی و اهمال کاری فراهم کنیم. زمان حال و همین لحظه اکنون بزرگترین دارایی ما در این جهان است، پس بهتر است آن را بیشتر جدی بگیریم. کتاب قدرت حال یا قدرت اکنون تا به حال به بیش از 30 زبان زنده‌ی دنیا ترجمه شده است.

در ایران هم می‌توانید این کتاب را با ترجمه فاطمه معیری در نشر اوحدی مطالعه کنید.

 

 

3- امروز انجامش بده ؛ از بهترین کتاب های غلبه بر تنبلی

امروز انجامش بده از بهترین کتاب های درمان اهمال کاری

اهمال کاری بخش جدایی ناپذیر زندگی افراد تنبل است. نکته مهم اینجاست که این عادت بد معمولا باعث بروز مشکلات بزرگتری هم می‌شود. برای مثال بازدهی شما کاهش پیدا می‌کند و از سوی دیگر اضطراب و ناراحتی شما بیشتر می‌شود. کتاب امروز انجامش بده اثر دریوس فروکس (به انگلیسی Darius Foroux) یکی از بهترین  کتاب های درمان اهمال کاری است و شما می‌توانید با مطالعه آن تا حد زیادی مشکل خود را حل کنید.

این کتاب مجموعه‌ای از 30 مقاله نویسنده که با این مقالات قصد دارد به ما بفهماند چرا تنبلی می‌کنیم و کارهایمان را به تعویق می‌اندازند. امروز انجامش بده کتابی است که به ما کمک می‌کند تا اولویت‌های خودمان را بشناسیم و از انجام کارهای بیهوده بپرهیزیم. فاطمه حسین بیگ مترجمه این کتاب بوده است و نشر افرا آن را منتشر کرده است.

 

 

4- عادت به اکنون

عادت به اکنون

خیلی از ما دوست داریم وقتی که کار نمی‌کنیم از زمان و زندگیمان لذت ببریم. اما متاسفانه گاهی اوقات حتی هنگامی که از اوقات فراغت لذت می‌بریم هم حس بدی به سراغمان می‌آید. ریشه این حس بد در کارهایی است که ما به تعویق انداختیم. موضوع کتاب عادت به اکنون هم دقیقا همین است. نیل فیوره در این کتاب سعی می‌کند به ما راهکارهایی را آموزش دهد تا به کمک آن‌ها بتوانیم میزان اهمال کاری و تنبلی خود را به حداقل برسانیم. به این ترتیب دیگر هنگام گذراندن اوقات فراغت عذاب وجدان نخواهیم داشت.

نکته اصلی اینجاست که برخی کارهایی که ما تصور می‌کنیم مهم هستند و باید حتما انجام دهیم، در واقع اصلا اهمیتی ندارند. عادت به اکنون کتابی است که به ما یاد می‌دهد چگونه کارهای مهم و کارهای غیر ضروری را از هم تمیز دهیم. همین کار به ظاهر ساده تا حد بسیار زیادی باعث کاهش اضطراب و استرس ما هم می‌شود. عادت به اکنون در ایران توسط ترانه طبری ترجمه و در نشر کلک آزادگان منتشر شده است.


همچنین بخوانید: بهترین کتاب ها برای کاهش استرس


 

5- شفقت خود یا دلسوزی

دلسوزی کتاب های غلبه بر تنبلی

وقتی یک فرد در چرخه تنبلی و اهمال کاری قرار می‌گیرد، اولین کاری که از او سر می‌زند سرزنش خودش است. اما آیا واقعا این کار کمکی هم به او می‌کند؟ کتاب شفقت خود یا دلسوزی که از بهترین کتاب ها برای مقابله با افسردگی هم به حساب می‌آید، به شکل تازه و متفاوتی به مبارزه با تنبلی می‌رود. کریستین نف در این کتاب به ما یاد می‌دهد که برای داشتن یک زندگی سالم، ابتدا باید یاد بگیریم که با خودمان ارتباط خوبی برقرار کنیم.

همه ما اشتباهاتی داریم، همه کمابیش تنبلی می‌کنیم، اما چیزی که مهم است واکنش ما نسبت به این رفتار اشتباه است. در واقع بیشتر ما خودمان را سرزنش می‌کنیم، در حالی که این کار دقیقا مثل دست و پا زدن در یک باتلاق ما را بیشتر درون آن فرو می‌برد. شفقت خود به ما آموزش می‌دهد که چگونه به کمک دوستی با خودمان بتوانیم شاخ غول تنبلی را بشکنیم. این کتاب غلبه بر تنبلی در ایران با ترجمه مهدی قراچه داغی و توسط نشر ذهن آویز منتشر شده است.

 

 

6- چرا کارها را پشت گوش می اندازیم

کتاب صوتی

اگر قصد دارید دارید تنبلی کردن را کنار بگذارید، باید ابتدا بدانید اصلا چرا ما تنبلی می‌کنیم؟ کتاب چرا کارها را پشت گوش می‌اندازیم نوشته نیلز سالزگبر است. او با استفاده همزمان از علم و تجربیات خودش این کتاب را نوشته است. سالزگبر خودش هم مدت زیادی درگیر اهمال کاری و تنبلی بوده است. اما سرانجام توانسته با کمک برخی راهکارها این عادت بد را کنار بگذارد و سپس تجربیات خودش را هم تبدیل به یک کتاب غلبه بر تنبلی کرده است.

به طور کلی ما با مطالعه این کتاب 3 نکته مهم را یاد می‌گیریم. اول اینکه دلیل اصلی اهمال کاری چیست و چرا ما تقریبا هر هفته با این حس دست و پنجه نرم می‌کنیم. سپس به سراغ فواید ذهن آگاهی و نقش آن در مقابله با تنبلی می‌رویم. در نهایت هم به سراغ تعاریف جدید نیروی اراده می‌رویم تا بفهمیم چگونه می‌توانیم به کمک این نیرو با اهمال کاری مبارزه کنیم. این کتاب به صورت صوتی و با ترجمه فارسی در دسترس است.

 

7- قورباغه را بخور

قورباغه را بخور از کتاب های غلبه بر تنبلی

یکی از مشهورترین و در عین حال بهترین کتاب های غلبه بر تنبلی که احتمالا اگر آن را نخواندید، حداقل اسمش به گوشتان خورده است. این کتاب هم مثل برخی دیگر از کتاب‌های این فهرست به ما یاد می‌دهد که چگونه با اولویت بندی کارهای روزانه خود بتوانیم به همه آن‌ها برسیم. قورباغه‌ات را قورت بده یک کتاب کوچک و در عین حال کاربردی برای درمان اهمال کاری است. این کتاب پر است از راهکارهای بامزه، انگیزشی و ساده که به کمک آن‌ها می‌توانید کارهای روزمره خود را راحت‌تر انجام دهید.

اما شاید بپرسید اسم این کتاب از کجا می‌آید؟ خب، یک ضرب المثل قدیمی وجود دارد که می‌گوید اگر هر روز صبح یک قورباغه زنده را قورت دهید، در ادامه روز این را می‌دانید که بدترین کاری که ممکن بوده انجام دهید خوردن همان قورباغه زنده بوده است. این کتاب هم به شما یاد می‌دهد تا با انجام دادن سخت‌ترین کاری که در طول روز بر عهده شما گذاشته شده، سایر وظایف روزمره خود را راحت‌تر انجام دهید.

 

 

8- انجام دادن کارها

دیوید آلن

یک کتاب مشهور دیگر که البته مستقیما برای غلبه بر تنبلی نوشته نشده است. کتاب انجام دادن کارها یک روش بسیار مفید و کاربردی را به شما آموزش می‌دهد که به کمک آن می‌توانید برای وظایف و کارهای پیش روی خودتان برنامه‌ریزی کنید. این کتاب به شما آموزش می‌دهد که چگونه برای زندگی خودتان یک سیستم منظم بسازید تا به کمک آن بتوانید بیشترین بهره را از کاری که انجام می‌دهید ببرید.

اگرچه موضوع اصلی کتاب انجام دادن کارها برای افزایش بهره‌وری و بازدهی است، اما ما می‌توانیم به مطالعه آن تا حد زیادی مشکل تنبلی خود را هم حل کنیم. پیشنهاد می‌کنم برای آشنایی بیشتر با این کتاب و یاد گرفتن روش برنامه ریزی دیوید الن، با کلیک بر روی لینک زیر فیلم کارگاه آموزشی GTD را به صورت رایگان تماشا کنید.


رایگان تماشا کنید: برنامه ریزی در 5 گام موثر به کمک روش GTD


 

9- اصل گرایی

اصل گرایی از کتاب های غلبه بر تنبلی

آخرین کتاب فهرست ما هم دقیقا یک کتاب غلبه بر تنبلی نیست، اما به حل این مشکل شما کمک می‌کند! اصل‌گرایی یکی از بهترین کتاب‌هایی است که در سال 2021 خواندم. این کتاب مانند چند اثر دیگر درون این فهرست به ما یاد می‌دهد تا با حذف کارهای غیر ضروری و تمرکز بر انجام کارهای مهم، بازدهی خود را افزایش دهیم. دلیل تاکید ما بر معرفی این نوع کتاب‌ها این است که متاسفانه بیشتر ما به جای اینکه نسبت به کارهای غیر ضروری بی اعتنا باشیم، بیشتر به آن‌ها توجه می‌کنیم. همین هم باعث می‌شود همیشه کوهی از مسئولیت‌ها بر روی دوشمان باشد.

اصل گرایی به شما کمتر کار کردن را نمی‌آموزد. این کتاب سعی دارد به ما آموزش دهد که چگونه با هوشمندانه کار کردن به تمام کارهایمان برسیم. تبدیل شدن به یک انسان اصل‌گرا 4 مرحله دارد:

  • کمتر کار ‌کنیم اما بهتر کار کنیم.
  • قرار نیست تمام کارها را خودمان انجام دهیم.
  • همیشه باید آماده تغییر برنامه باشیم و مدام از خودمان سوال کنیم.
  • بعد از اینکه فهمیدیم کدام کارها مهم هستند، باید بلافاصله برای انجام دادن آن‌ها اقدام کنیم.

شما همچنین می‌توانید خلاصه کتاب اصل گرایی را هم در باشگاه کتابخوانی ما بخوانید.

 

خواندن کتاب غلبه بر تنبلی یا شرکت در دوره غلبه بر تنبلی؟

اما پرسش اصلی اینجاست که فقط کتاب خواندن برای غلبه بر تنبلی کافی است؟ پاسخ این پرسش تا حد زیادی به خود شما برمی‌گردد، اما برخی ویژگی‌ها باعث می‌شوند شرکت در یک دوره غلبه بر تنبلی تاثیر بیشتری بر روی ما داشته باشد. دلیل این اتفاق نوع تعاملی است که ما با یک دوره داریم. زمانی که ما در یک دوره شرکت می‌کنیم، تعامل بسیار بیشتری با مطالب آموزشی و مدرس آن برقرار می‌کنیم. برای همین هم یادگیری راهکارها و استفاده از آن‌ها برای ما ساده‌تر می‌شود. علاوه بر این دوره‌ها معمولا پشتیبانی هم دارند که می‌تواند به شما در هر بخش از مسیر یادگیری کمک کند. پیشنهاد ما به شما شرکت در دوره آنلاین غلبه بر تنبلی هوش برتر ایرانیان است.ما در این دوره طی 23 روز به شما یاد می‌دهیم که تنبلی و اهمال کاری را برای همیشه کنار بگذارید. 

 

سوالات متداول در خصوص معرفی کتاب های غلبه بر تنبلی

 

بهترین کتاب غلبه بر تنبلی کدام است؟

مزایای خواندن کتاب غلبه بر تنبلی چیست؟

آیا قورباغه‌ات را قورت بده هم یک کتاب غلبه بر تنبلی است؟

به مقاله امتیاز دهید : [ratings]

آیا تمایل دارید این مقاله را دریافت کنید؟

مطالبی که برایتان مفید است:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *