H_B_I-mianlogo
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اگر دنبال مطلبی هستید که آن را پیدا نمیکنید، آن را در فرم زیر جستجو کنید:

سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.

بازگشت به فروشگاه

تقویت مهارت رایتینگ

مدت زمان مطالعه:

مشخصات:

تقویت مهارت رایتینگ

مشخصات:

Icons8 RSL Colored Part 9

دانلود فایل :

Dusk Part 1

تاریخ:

Icons8 RSL Colored Part 10

مدت زمان مطالعه:

Icons8 RSL Colored Part 11

فهرست مطالب

تقویت مهارت رایتینگ Writing از ابتدا تا انتها

فهرست مطالب

حتما اگر به شما بگوییم متنی در رابطه با موضوع مشخصی بنویسید می‌گویید نوشتن خیلی زمان می‌گیرد یا کلمه کافی بلد نیستیم. برای همین از نوشتن در کلاس امتناع می‌کنید. اما واقعیت این است که هر مهارتی در فرآیند آموزش زبان انگلیسی، مراحل مشخصی دارد و اگر بدانید چه مراحلی را باید دنبال کنید، حتی نوشتن هم برای شما فرآیندی لذت بخش خواهد شد. نوشتن مهمترین مهارت شما است و اگر از آن فرار می‌کنید باید وضعیت را تغییر دهید. تقویت مهارت رایتینگ به این بستگی دارد که بدانید بنیان نوشتن از کجا شروع می‌شود، از چه منابعی استفاده کنیم و چه نکاتی را موقع نوشتن باید رعایت کنیم. در این مقاله، به شما درباره نحوه انتخاب موضوع، مراحل نگارش پیش نویس متن، منابع مرجع پاراگراف نویسی و انشانویسی انگلیسی و مهارت‌های لازم برای گرفتن یک نمره خوب از رایتینگ خواهیم گفت.   

ساختارهای کاربردی تقویت رایتینگ
برای نوشتن لازم نیست از ساختارهای پیچیده استفاده کنید.

چگونه موضوع رایتینگ انتخاب کنیم؟

معمولا پیدا کردن موضوع یکی از دغدغه‌های فراگیران یا داوطلبین آزمون آیلتس و تافل است. موضوع رایتینگ بسیار در تقویت مهارت نوشتن شما تاثیرگذار است و باید بر اساس استانداردهای خاصی باشد. برای اینکه موضوع پیدا کنید، ۳ روش به شما معرفی می‌کنیم:

  1. به موضوعات مورد علاقه خود فکر کنید و درباره آن آزادانه بنویسید.
  2. از موضوع متن ریدینگ یا فایل شنیداری کتاب‌های آموزشی برای نوشتن استفاده کنید.
  3. از سوالات آزمون‌های بین‌الملل مانند آیلتس و تافل استفاده کنید.

در مورد اول، شما بدون چارچوب مشخصی در مورد تجربیات خود می‌نویسید درست مانند خاطره نویسی. در این روش، می‌توانید کلماتی که یادگرفته‌اید را در ساختارهای گرامری متفاوت تمرین کنید. اما موارد دوم و سوم به شما جهت گیری خاصی خواهند داد و باید از دستورالعمل‌های مشخصی پیروی کنید که در این مورد نسبت به هر موضوع متفاوت است. در این مورد بیشتر توضیح خواهیم داد.


بیشتر بخوانید: نقشه راه آمادگی آزمون آیلتس 


پیش از نگارش متن باید چه مراحلی را دنبال کنیم؟

نوشتن مانند شرکت کردن در مسابقه دو استقامت است. باید قبل از اینکه بنویسید درباره هر مرحله از نوشتن خودتان را آماده کنید. در ادامه ۸ پیش مرحله‌ی موثر در تقویت مهارت نوشتاری را می‌خوانید.

  • ابتدا برای نوشتن یک موضوع رایتینگ پیدا کنید.
  • سعی کنید برای آن موضوع به ۶ سوال پرسشی پاسخ دهید: who, why, when, where, how, what
  • بارش فکری انجام دهید و در صورت نیاز در مورد آن موضوع از کتاب‌ها یا سایت‌ها بخوانید. ( بهتر است از روش نقشه کشی ذهنی استفاده کنید)
  • تمامی مسائلی که می‌توانید درباره آن موضوع بنویسید را یادداشت کنید و برای هر کدام یک مثال هم در نظر بگیرید.
  • محدودیت کلمات یا تعداد پاراگراف‌ها را در نظر بگیرید و آن را یادداشت کنید. ( برای مثال: ۲ پاراگراف ۱۵۰ کلمه‌ای)
  • به یادداشت‌های خود نگاه کنید و روی قسمت‌هایی که نمی‌توانید در مورد آن به خوبی بنویسید خط بکشید.
  • حالا که دقیقا می‌دانید درمورد چه چیزی قرار است بنویسید باید ۲ مسئله را روشن کنید: هدف متن شما چیست؟ نظر شما درباره این موضوع چیست؟
  • یک طرح کلی بنویسید و مشخص کنید قرار است در هر پاراگراف و شاید هر جمله چه چیزی عنوان کنید. برای اینکه هر پاراگراف را به طور سازمان‌دهی شده بنویسید، بهتر است از کتاب آموزشی استفاده کنید که در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد.
تمرین رایتینگ آیلتس
تمرین رایتینگ را به تعویق نیاندازید و از یکی از ۳ روشهای انتخاب موضوع نام برده استفاده کنید.

کتاب آموزش رایتینگ مقاله

معمولا کتاب‌های تقویت مهارت رایتینگ تنوع بالایی دارند، اما ۳ منبع فوق‌العاده خوب به شما معرفی می‌کنیم که نوشتن را از پاراگراف نویسی تا مقاله نویسی انگلیسی به خوبی بیاموزید.

[sc name=”paligelot_banner”][/sc]

اولین کتاب برای نگارش بهتر Writing in Paragraphs: From Sentence to Paragraph است. با خواندن این کتاب هم با انواع جمله نویسی آشنا خواهید شد، هم در مورد انواع پاراگراف‌ها خواهید آموخت. این کتاب از پایه به شما همه چیز را آموزش می‌دهد و می‌تواند در تقویت مهارت رایتینگ شما تاثیر داشته باشد. فراموش نکنید که پس از اتمام این جلد از کتاب، جلد دوم یعنی Academic Writing: From Paragraph to Essay را تهیه کنید و با تمرین‌ها و موضوعات ارائه شده انشا یا essay بنویسید.

اما به داوطلبین آزمون‌های بین‌المللی مانند آیلتس و تافل مجموعه کتاب‌های تقویت مهارت رایتینگ Longman Academic Writing Series را معرفی می‌کنیم. این مجموعه کتاب‌ تقویت مهارت رایتینگ در ۵ جلد نگارش شده است و از انتخاب موضوع، آموزش ساختارهای گرامری و کلمات کاربردی تا نمونه رایتینگ انگلیسی به شما آموزش می‌دهد. با این حال ممکن است با تنوع بیشتری سوال رایتینگ برخورد کنید و لازم باشد بدانید دیگران چگونه به سوالات مشابه پاسخ داده‌اند. در این رابطه، نمونه خوانی پیشنهاد خوبی است.


بیشتر بخوانید: یادگیری زبان انگلیسی در منزل بدون نیاز به معلم!


نمونه رایتینگ انگلیسی (نمونه خوانی)

استفاده از نمونه‌ رایتینگ انگلیسی به ساختاربندی متن شما کمک می‌کند. همچنین ممکن است برای موضوعات مشابه ایده بگیرید. بدین منظور، معمولا می‌توانیم از نمونه رایتینگ های انگلیسی که داوطلبین دیگر نوشته‌اند یا متن‌هایی که به هدف آموزش ارائه شده‌اند استفاده کنیم. در کتاب Collins Writing for IELTS می‌توانید هم موضوع خوب پیدا کنید، هم بدانید چه جزییاتی را چگونه باید بنویسید. در نظر داشته باشید که مادامی استفاده از نمونه متن‌های نوشتاری در تقویت مهارت رایتنیگ موثر است که از آن‌ها تقلید نکنید. باید یاد بگیرید متن‌ها را تحلیل کنید و برای نوشتن متن خودتان استراتژی پیدا کنید.

پارافریز و رایتینگ
مطمئن باشید اگر به مرور متن بنویسید و پس از مدتی متنهای خود را بازنویسی کنید، جملات بهتری خواهید نوشت.

استفاده از کلمات و حروف ربط

همانطور که می‌دانید گرامر و کلمه دو فاکتور مهم برای تقویت مهارت رایتینگ و صحبت کردن است. برای اینکه هنگام نوشتن با مشکل کمتری از لحاظ دامنه لغات برخورد کنید، توصیه می‌کنیم از کتاب‌های لغات معرفی شده در مقاله استفاده کنید. مورد دیگری که باید در نظر بگیرید، بحث تنوع کلمات است. سعی کنید برای هر کلمه حداقل ۳ مترادف بدانید. همچنین، از ابتدا در مورد کاربرد کلمات ربط مانند however, thus, so, though بخوانید و در متنهای نوشتاری خود استفاده از آن‌ها را تمرین کنید.

[sc name=”gelat504″][/sc]

املا؛ ویترین مهارت نوشتاری

هنگامی که کلمات را فرامی‌گیرید، سعی کنید با نحوه نوشتن آن‌ها هم آشنا شوید. برخی کلمات ساده هستند (مانند believe)، یا شاید کمی پیچیده (مثل mischievous). با این حال باید همیشه مراقب ترتیب قرارگیری حروف صدادار و بی‌صدا باشید. در امتحاناتی مانند آیلتس شما نمی‌توانید از دیکشنری استفاده کنید و املای کلمات را بررسی کنید. یا حتی در آزمون‌های آموزشگاهی باید از دانسته‌های خود استفاده نمایید که در این مورد نیز در اکثر موارد دسترسی به کامپیوتر وجود ندارد. به همین ترتیب، می‌توانید منابع و روش‌های خوبی را در مقاله چگونه املا زبان را یاد بگیرم مطالعه کنید و غلطهای نوشتاری خود را کاهش دهید. البنه با اپلیکیشن Memrise نیز می‌توانید کلمه بیاموزید و املا تمرین کنید.


بیشتر بخوانید: بهترین اپلیکیشن های آموزش زبان


۲ مرحله ویرایش هر متن

به طور کلی در پروسه نوشتن یک متن خوب شما باید دو بار ویرایش انجام دهید. مرحله اول زمانی است که تمامی قسمت‌های متن خود را نوشته‌اید. و مرحله دوم زمانی است که متن نوشتاری را به دوست، معلم یا متخصص زبان خواهید داد و او برای شما مشخص خواهد کرد هر قسمت چه اشکالاتی دارد. پس از دریافت نظرات، می‌بایست متن را بازنویسی و ایرادات را برطرف کنید. اگر علاقمند بودید از منابع مجازی برای ویرایش متن خود استفاده کنید وبسایت grammarly و quillbot را امتحان کنید.

نمونه خوانی و تقویت رایتینگ

۱۰ ساختار گرامری برای تقویت مهارت رایتینگ 

استفاده از ساختارهای گرامری متنوع در نوشتن به خواننده نشان می‌دهد به خوبی به زبان انگلیسی تسلط دارید و باعث جذابیت متن شما خواهد شد. به همین دلیل در جدول زیر، به ساختارهایی گرامری اشاره خواهیم کرد که به تقویت مهارت رایتنیگ شما کمک بسزایی می‌کند. سعی کنید تمامی نکات را یادداشت کنید و در متنهای خود آنها را به کار ببرید. 

 

مثال کاربرد ساختار گرامری
So beautifully did he play the guitar that all the audience appreciated him. برای توصیف تاثیرگذاری دو واقعه بر یکدیگر So + adj + be + S + that clause
It is not always thought essential that Miss World must have a great appearance. برای اظهار نظر کردن درباره باور عام It is (not always) thought + adj + Noun phrase
It was evident to them that someone gave him a hand to finish it. برای تاکید بر بدیهی بودن چیزی It is/was evident to someone + that clause
Nursing is just something I want to study برای تاکید کردن بر علایق فردی S + be (just) + what + S + V
I can see myself studying in the best university in the world برای نشان دادن توانایی یا فرصتهای یک فرد S + see oneself + V-ing
There is nor bread nor tee. برای تاکید بر فقدان چیزی There + be + no + N + nor + N
Living in a jungle is dangerous- if not impossible. برای تاکید کردن بر ابعاد منفی کار یا فعالیتی V-ing +sth + be + adj – if not impossible
Then came a divorce, as they kept teasing each other. برای نتیجه گیری Then comes/come + S, as + clause
We wish nothing more than to be .equally respected برای نشان دادن آرزوها و خواسته ها S + love/like/wish + nothing more than to be + adj/past participle
My close friend is the same as her mother was thirty years old.  برای نشان دادن شباهت S + is/are + the same + as + S + was/were

نکات کلیدی برای تقویت مهارت رایتینگ

در این مقاله از ابتدای نگارش و از اهمیت مهارت‌های میکرو که بر تقویت مهارت رایتینگ موثر است صحبت کردیم. با این حال، تعدادی نکته وجود دارد که دوست داریم به شما به اشتراک بگذاریم. امیدواریم از نکات پایانی استفاده کنید و صبر و ممارست را در نوشتن فراموش نکنید.

  • حتما متن‌های خود را در محدوده زمانی مشخصی بنویسید.
  • از یک کارشناس زبان انگلیسی بخواهید متن شما را اصلاح کند.
  • کتاب Common Mistakes in English را تهیه کنید و مدتی از روز آن را مطالعه کنید.
  • حتی الامکان متن‌ها را با مداد بنویسید و تایپ نکنید.
  • به پادکست‌های انگلیسی گوش کنید و کلمات جدید را یادداشت کنید.
  • از برنامه‌های آموزشی انگلیسی یا سخنرانی‌های Ted Talk برای نوشتن ایده بگیرید.
  • در کارگاه‌های آموزش مهارت نوشتاری شرکت کنید.

یادگیری واقعی و اصولی زبان انگلیسی

اگر میخوای انگلیسی واقعی رو بر اساس مهارت های یادگیری و نوروساینس و به کمک ابزار هایی مثل نقشه کشی ذهنی یاد بگیری، همین حالا روی لینک زیر کلیک کن. ایمپکت بر اساس متد علمی و معروف تاپ ناچ طراحی شده و همه مهارت های زبان رو با کمک فیلم، سریال و داستان بهتون آموزش میده.
برای دریافت دوره + اطلاعات تکمیلی در دکمه روبرو استفاده نمایید.
به مقاله امتیاز دهید : [ratings]

آیا تمایل دارید این مقاله را دریافت کنید؟

مطالبی که برایتان مفید است:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *