H_B_I-mianlogo
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اگر دنبال مطلبی هستید که آن را پیدا نمیکنید، آن را در فرم زیر جستجو کنید:

سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.

بازگشت به فروشگاه

تصویر داروی تقویت حافظه

تاریخ:

مدت زمان مطالعه:

مشخصات:

تصویر داروی تقویت حافظه

مشخصات:

دانلود فایل :

تاریخ:

مدت زمان مطالعه:

فهرست مطالب

معرفی بهترین داروی تقویت حافظه کوتاه و بلند مدت

فهرست مطالب

همانطور که سن ما بالاتر می‌رود، بدن ما هم کم کم ضعیف‌تر می‌شود. از دست و پا گرفته تا چشم و گوش ما دیگر توان سابق را نخواهند داشت. اما مغز ما نیز از این ضعف در امان نخواهد بود. درواقع تحقیقات زیادی نشان می‌دهند که با بالا رفتن سن، خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند آلزایمر و زوال عقل در ما تشدید می‌شود. تنها راه مقابله با این خطرات این است که همواره به دنبال قرص تقویت حافظه باشیم. فرقی ندارد که به دنبال تقویت حافظه هستید یا صرفا می‌خواهید کارهای روزمره‌تان را فراموش نکنید. به هر حال شما باید باید حافظه خود را تقویت کنید. در این مقاله اما قرار است به سراغ برخی داروها، مکمل‌ها، مواد طبیعی و عاداتی برویم که موجب تقویت حافظه ما خواهند شد. پس بیاید با بهترین داروی تقویت حافظه آشنا شویم!

چرا باید به دنبال داروی تقویت حافظه باشیم؟

داروی تقویت حافظه

پرسش اصلی این است که اصلا تقویت حافظه چه اهمیتی دارد و چرا باید به دنبال داروی آن باشیم؟ در زمان‌های گذشته داشتن یک حافظه قوی از ویژگی‌هایی بود که هرکسی از آن برخوردار نبود. برای همین هم افرادی که حافظه خوبی داشتند معمولا از جایگاه مناسبی برخوردار بودند. آن‌ها داستان‌ها، شعرها و حتی اسامی افراد را به راحتی به خاطر می‌سپردند، آن هم درحالی که دیگران از این توانایی برخوردار نبودند. اما هرچه جلوتر آمدیم با پیشرفت فناوری، بشرِ راحت طلب مدرن تصمیم گرفت که یادآوری را برای خود ساده‌تر کند. برای همین هم امروزه ما هرگاه به چیزی نیاز داشته باشیم به راحتی آن را در گوگل جستجو می‌کنیم. یا اینکه اگر شماره تلفن کسی را بخواهیم همیشه آن را در گوشی تلفن همراه خود ذخیره کرده و هنگام نیاز به آن مراجعه می‌کنیم.

اما این پایان ماجرا نبود! حتی سیستم‌های آموزشی مدارس هم کارهایی مانند حفظ کردن اشعار را تقریبا از آموزش خود حذف کردند. تمرینی که باعث تقویت حافظه کوتاه مدت ما می‌شد. همه این عوامل دست در دست هم دادند تا ما به انسان‌هایی با حافظه تنبل (نه ضعیف) تبدیل شویم. گذشته از آن، 4 دلیل مهم وجود دارند که باعث افزایش اهمیت تقویت حافظه می‌شوند:

  1. به خاطرسپاری به مغز شما نظم می‌بخشد.
  2. شما همیشه نمی‌توانید در گوگل به دنبال پاسخ سوالاتتان بگردید.
  3. به خاطرسپاری گنجینه‌ای از افکار ناب را درون ذهن شما ذخیره می‌کند.
  4. اینکار باعث تقویت قدرت یادگیری شما خواهد شد.

داروی تقویت حافظه ؛ داروهای طبیعی

داروهای طبیعی همیشه سالم‌ترین راه برای تقویت ضعف‌های ما هستند. برای همین هم زمان مریض شدن یا جهت آرامش اعصابمان از دم‌نوش‌های مختلف استفاده می‌کنیم. اما برای تقویت حافظه هم می‌توان از این داروهای گیاهی استفاده کرد. در ادامه برخی از این گیاهان دارویی که به صورت مخفیانه تا الان حافظه شما را تقویت می‌کردند آورده شده است. 

زعفران، طلای سرخ و داروی تقویت حافظه

اغلب ما زعفران را به عنوان گیاهی شادی آور و مفرح کننده می شناسیم. دم کرده زعفران از قدیم‌الایام در مجالس و مهمانی‌های خاص و ویژه سرو می‌شده است. اما جالب است بدانید این گیاه معطر تا حد بسیار زیادی بر روی حافظه ما تاثیر می‌گذارد و باعث تقویت آن نیز می‌شود. زعفران باعث تحریک سلول‌های عصبی شده و همچنین بخاطر خاصیت خواب آور بودنش، به آرامش ما نیز کمک می‌کند.

ابن سینا بر این باور بود که ترکیب کندر، عسل و زعفران که به صورت خمیر در می‌آید برای تقویت حافظه بشدت مفید است؛ پس قدر این طلای سرخ را بیشتر از قبل بدانید. 

زعفران داروی تقویت حافظه

رزماری

رزماری یکی دیگر از گیاهان معطری است که برای حافظه مفید است. طعم و عطر تند این گیاه محرک خوبی برای سلول‌های عصبی است و از این طریق موجب تقویت حافظه ما می‌شود. همچنین بدلیل وجود آنتی اکسیدان‌های فراوان، رزماری به ترمیم سلول‌های آسیب دیده مغز نیز کمک می‌کند. محققان بر این باورند که رزماری همچنین برای بهبود بیماری هایی مانند میگرن، افسردگی و آلزایمر مفید است.

نکته جالب در مورد رزماری این است که برای استفاده از خواص این گیاه لازم نیست که حتما آن را مصرف کنید. قرار گرفتن در معرض بوی رزماری نیز می‌تواند برای حافظه ما بسیار مفید باشد. نتایج یک تحقیق نشان می‌دهند دانش‌آموزانی که در حین برگزاری یک آزمون حافظه در معرض بوی رزماری قرار گرفته بودند، بین 5 تا 7 درصد عملکرد بهتری نسبت به سایرین داشتند.  

رزماری دارو طبیعی افزایش حافظه

آویشن

آپی ژنین موجود در آویشن به افزایش تعداد نورون ها کمک می‌کند. در نتیجه ارتباط بین سلول‌های مغزی قوی تر شده و در طولانی مدت احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند آلزایمر به شکل چشمگیری کاهش پیدا می‌کند. این ماده همچنین ارتباط میان سلول‌های مغز را بهبود می‌بخشد. دمنوش آویشن علاوه بر تاثیر مثبتی که برروی عملکرد افزایش سرعت مغز و حافظه می‌گذارد، برای درمان بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی نیز بسیار مفید است. آویشن با ضدعفونی کردن مجاری تنفسی، به درمان آسم نیز کمک می‌کند.

آویشن درمان حافظه ضعیف


همچنین بخوانید: اگر به طور ویژه به دنبال تقویت حافظه با طب سنتی و گیاهان دارویی هستید، به مقالات هوش برتر مراجعه کنید.


داروی تقویت حافظه : مکمل ها

علاوه بر داروهای طبیعی، مکمل‌ها و داروهای دیگری نیز برای تقویت حافظه می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند. البته فراموش نکنید که بیشتر آن‌ها را می‌توان در مواد غذایی مفید یافت. پس قبل از اینکه به داروخانه بروید، ابتدا منبع طبیعی هریک را پیدا کنید. 

آمینو اسیدها

آمینو اسیدها از اهمیت بسیار بالایی برای بدن ما برخوردار هستند. وجود آنها علاوه بر تنظیم متابولیسم بدن ما، می تواند تاثیر مهمی بر روی عملکرد مغز ما داشته باشد. اسید های آمینه همچنین تراکم توده های عضلانی بدن ما را نیز تنظیم می‌کنند. انواع مختلف اسید های آمینه موجب تقویت عملکرد مغز ما می‌شوند. همچنین آمینو اسید ها با افزایش ایمنی بدن به کاهش استرس‌های مضر کمک کرده و از این طریق نیز به ما و عملکرد مغزمان کمک می‌کنند. اسیدهای آمینه برای افزایش مقاومت در برابر بیماری هایی مانند آلزایمر نیز بسیار مهم هستند.


همچنین بخوانید: انتخاب یک دوره آموزش زبان انگلیسی خوب می‌تواند به شما کمک کند تا به بهترین شکل یادگیری زبان انگلیسی در خانه را تجربه کنید! اگر شما هم برای آموزش زبان انگلیسی برای مهاجرت به دنبال یک دوره خوب هستید، به هوش برتر اطمینان کنید.


امگا-3

امگا-3 یک اسید چرب است که نقش بسیار مهمی در سلامت مغز ما ایفا می‌کند. در واقع این اسید چرب تشکیل دهنده ساختار سلول‌های مغز ماست. میزان مناسب امگا-3 درون بدن باعث هشیارتر شدن حافظه و بهبود عملکرد مغز ما می‌شود. امگا-3 را می‌توان در ماهی‌ها چرب مانند ماهی سالمون به وفور یافت. اما اگر ماهی دوست ندارید یا گیاهخوار هستید، پیشنهاد ما به شما مصرف گردو است. همانطور که در مقاله برای تقویت حافظه چه بخوریم هم گفتیم، گردو یک منبع غنی برای امگا-3 به حساب می‌آید. علاوه بر این، کپسول‌های امگا-3، 6 و 9 در بیشتر داروخانه‌ها به فروش می‌رسند. شما می‌توانید با مشورت یک پزشک و تهیه این کپسول‌ها خیال خود را از میزان کافی این اسید چرب در بدنتان راحت کنید.

امگا-3 داروی تقویت حافظه

کراتین

نام کراتین که می‌آید بیشتر ما یاد باشگاه بدنسازی می‌افتیم. بله، منظور ما از کراتین همان ماده‌ای است که بسیاری از بدنسازان برای تقویت ماهیچه‌‌های خود مصرف می‌کنند. کراتین نقشی مهم و حیاتی در متابولیسم و چرخه انرژی درون بدن ما ایفا می‌کند. اما علاوه بر تاثیر مثبتی که کراتین بر روی عضلات افراد می‌گذارد، این ماده بر روی عملکرد مغز و حافظه ما هم موثر است. تحقیقات نشان می‌دهند که کراتین باعث تقویت قوای شناختی و ادراکی مغز ما می‌شود. در واقع هرچه میزان کراتین موجود در خون یک فرد بیشتر باشد، مغز او هم عملکرد بهتری خواهد داشت. همچین مصرف کراتین می‌تواند در آینده از ابتلا به برخی اختلالات حافظه مانند آلزایمر نیز جلوگیری کند. اما پرسش اینجاست که کراتین در کجا وجود دارد و چگونه باید آن را مصرف کرد.

کراتین

به طور کلی کراتین در فرآورده‌های حیوانی به وفور یافت می‌شود. برای مثال سینه مرغ، گوشت قرمز، ماهی و شیر سرشار از کراتین هستند. اما اگر وگان هستید و از محصولات حیوانی استفاده نمی‌کنید، می‌توانید با مشورت پزشک از مکمل‌های غذایی کراتین‌دار استفاده کنید. فقط یادتان باشد به هیچ وجه سر خود و بدون مشورت با پزشک این مکمل‌ها را استفاده نکنید.

کافئین

کافئین در واقع یک محرک است. این ماده با تحریک سیستم مرکزی اعصاب شما باعث می‌شود که کمتر احساس خستگی کنید. در نتیجه شما احساس می‌کنید انرژی بیشتری دارید و حواستان بیش از پیش جمع است. تحقیقات نشان می‌دهند که کافئین باعث می‌‌شود علاوه بر تمرکز، حافظه ما هم عملکرد بهتری داشته باشد. ضمن اینکه خستگی مغز هنگام مطالعه هم دیگر دغدغه ما نخواهد بود. البته خوشبختانه بیشتر ما ایرانی‌ها به اندازه کافی در روز کافئین مصرف می‌کنیمو پس نیازی به مکمل‌های دارای کافئین نخواهیم داشت. چرا؟ چون ما ایرانی‌ها عاشق چای هستیم! چای و به خصوص قهوه در کنار شکلات تلخ منابع اصلی کراتین به حساب می‌آیند. پس اگر در روز 2-3 فنجان چای می‌خورید، خیلی نیاز به دریافت کافئین بیشتر نخواهید داشت. البته پیشنهاد می‌کنیم حتما علاوه بر چای از شکلات تلخ هم استفاده کنید چرا که حاوی مواد مفید برای مغز و حافظه ماست.

چای و قهوه کافئین

نکته بسیار مهم: مراقب باشید که بیش از حد کافئین مصرف نکنید. زیاده روی در مصرف کافئین تاثیر کاملا برعکسی بر روی عملکرد مغز شما خواهد گذاشت. این کار باعث افزایش استرس و اضطراب شده و قدرت تمرکز و حافظه شما را به شدت کاهش می‌دهد.

ویتامین E

یک آنتی‌اکسیدان مفید که تنها باید با دستور پزشک مصرف شود. ویتامین E بیشتر برای افراد مسن تجویز می‌شود. این ویتامین به افراد کمک می‌کند تا روند ابتلای آن‌ها به بیماری‌هایی مانند آلزایمر کندتر شود. البته این بیماری مانند سایر آنتی‌اکسیدان‌ها به بهبود آسیب‌های جزئی مغز نیز کمک می‌کند. به یاد داشته باشید که در صورت تمایل برای مصرف این ویتامین، حتما با پزشک مشورت کنید. در واقع استفاده نادرست و خودسرانه از ویتامین E می‌تواند ریسک ابتلای افراد به بیماری‌هایی مانند سرطان پروستات را افزایش دهد. البته شما برای دریافت میزان کافی این ویتامین، خیلی به مکمل‌ها نیاز نخواهید داشت.

ویتامین E داروی تقویت حافظه

یک رژیم غذایی مناسب می‌تواند میزان کافی ویتامین E را برای بدن شما فراهم کند. برخی مواد غذایی حاوی این ویتامین عبارتند از:

  • مغزها (گردو، بادام، بادام هندی و…)
  • دانه‌ها (آفتابگردان، کنجد و…)
  • روغن‌های گیاهی
  • سبزیجات (بروکلی، اسفناج و…)

ویتامین B12

برخلاف سایر ویتامین‌ها و مواد مغذی نام برده شده، استفاده از ویتامین ب12 موجب تقویت حافظه شما نخواهد شد. اما کمبود این ویتامین در بدنتان، به شکل کاملا مستقیم با ضعف حافظه بلند مدت شما در ارتباط است. برای همین هم باید همواره خیال خود را از بابت مصرف این ویتامین به اندازه کافی راحت کنید. ویتامین ب12 به تشکیل و بهبود سلول‌های مغز و گلبول‌های قرمز کمک می‌کند. بیشتر افرادی که مشکلات بلع و معده دارند از کمبود این ویتامین در بدن خود رنج می‌برند. البته به این لیست باید افراد وگان یا همان گیاهخواران سفت و سخت را نیز اضافه کنیم. همچنین با بالا رفتن سن کمبود ویتامین ب12 بیش از پیش اتفاق می‎‌افتد. کمبود این ویتامین می‌تواند حتی ریسک ابتلا به زوال عقل را هم افزایش دهد.

ویتامین ب12

خبر خوب اینکه مانند تمام داروهای تقویت حافظه قبلی، شما می‌توانید این ویتامین را با رژیم غذایی مناسب ذخیره کنید. خوردن گوشت پرندگان و ماهی می‌تواند شما را از دریافت این ویتامین بی‌نیاز کند. البته این نسخه به درد همه افراد نمی‌خورد. همانطور که گفتیم گیاهخواران بیش از سایرین در خطر کمبود این ویتامین درون بدن خود هستند. همچنین افرادی هم که مشکلات معده دارند و اسید معده آن‌ها کمتر از میزان مورد نیاز است، در جذب این ویتامین با مشکل مواجه خواهند بود. برای همین هم می‌توانید با مشورت پزشک حتما از مکمل‌های حاوی ویتامین ب12 استفاده کنید.

استیل ال کارنیتین

یک آمینو اسید که به صورت طبیعی در بدن ما تولید می‌شود و اتفاقا بدنسازها هم با آن آشنایی دارند. ال کارنیتین در بدن ما باعث تولید انرژی می‌شود. همچنین در چربی‌سوزی هم مفید است. اما نکته جالب اینکه این آمینواسید هم به نوعی یک داروی تقویت حافظه به حساب می‌آید. البته با این تفاوت که استفاده از این آمینواسید برای افراد سالم و بدون سابقه بیماری‌های مغزی تاثیر خاصی ندارد. در واقع تمامی تحقیقات نشان می‌دهند که ال کارنیتین تنها برای افرادی مفید است که درگیر بیماری‌هایی مانند آلزایمر و زوال عقل هستند. این آمینو اسید می‌تواند سرعت رشد این بیماری‌ها را کاهش دهد.

البته استیل ال کارنیتین برای افزایش تمرکز هم مفید است که در مقاله قرص افزایش تمرکز به طور کاملا مفصل درباره فواید آن صحبت کرده‌ایم. فراموش نکنید این مکمل برای افراد سالم کارایی ندارد و تنها به درد افراد مسن و دارای بیماری‌های مغزی می‌خورد.

ال کارنیتین داروی تقویت حافظه

عناصر مقوی برای تقویت حافظه

اما علاوه بر مکمل‌های دارویی و ویتامین‌ها، برخی از عناصر هم در بهبود عملکرد و تقویت حافظه ما موثرند. برای همین هم در این قسمت از مقاله تصمیم گرفتیم 4 عنصر مهم که موجب بهبود عملکرد مغز شما می‌شوند را معرفی کنیم. نکته جالب اینکه تخمه کدو به شکل همزمان هر 4 عنصری که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم را در خود دارد. پس مصرف آن را در برنامه خود قرار دهید و به طور کلی سعی کنید این عناصر را با خوردن مواد غذایی حاوی آن‌ها بدست آورید. فقط به یاد داشته باشید که در مصرف آن‌ها زیاده‌روی نکنید.

1- آهن

متاسفانه ضعف آهن یکی از بیماری‌های شایع بین زنان است. ضعف آهن می‌تواند باعث بروز مشکلاتی مانند کم‌خونی در افراد شود. اما این تمام ماجرا نیست. دریافت مقدار آهن کافی برای داشتن یک حافظه خوب و کارآمد ضروری است. نتایج یک تحقیق که بین 149 زن در گروه سنی 18 تا 35 سال انجام شد، نشان می‌دهد مصرف مکمل‌های آهن باعث بهبود حافظه کوتاه و بلند مدت شده و تمرکز آن‌ها را افزایش داده است. این آمار تنها مربوط به زنانی که کم‌خونی داشتند نیست و درباره تمام این گروه صدق می‌کند. کمبود آهن در بدن می‌تواند موجب کاهش انتقال اکسیژن مغز شود. اتفاقی که در نهایت موجب خستگی مغز شما شده و انتقال پیام‌های عصبی را کند می‌کند. مه آلودگی مغز هم از دیگر عوارض کمبود آهن در بدن است.

آهن داروی تقویت حافظه

علاوه بر قرص‌های افزایش آهن، این عنصر در برخی مواد غذایی هم یافت می‌شود. سیب‌زمینی آب پز، اسفناج، عدس و لوبیا، بادام هندی و نان‌های غلات کامل از جمله این موارد هستند. از پروتئین‌ها هم می‌توان به گوشت قرمز، بوقلمون، مرغ و صدف اشاره کرد. همچنین جگر را از لیست خود خارج نکنید چرا که محل ذخیره‌سازی آهن در بدن جانوران جگر آن‌هاست.

 

2- منیزیم

تحقیقات موسسه تکنولوژی ماساچوست آمریکا نشان می‌دهد که منیزیم هم یکی از عناصر بسیار موثر در سلامت مغز است. همچنین بنابر این تحقیقات، این عنصر به صورت مستقیم بر روی حافظه کوتاه و بلند مدت ما تاثیر مثبت گذاشته و حتی ریسک ابتلا به اختلالات حافظه را هم کاهش می‌دهد. همچنین این عنصر در دریافت و ارسال پیام‌های عصبی هم نقش مهمی را ایفا می‌کند. میزان این عنصر را می‌توان با خوردن انواع دانه‌ها و مغزها و مصرف جو دوسر در بدن افزایش داد.

3- مس

سومین عنصر مهم برای مغز و حافظه مس است. این عنصر و پروتئین حامل آن نقشی حیاتی در فکر کردن ما دارند. علاوه بر این مصرف به اندازه این عنصر باعث بهبود عملکرد مغز، حافظه و افزایش قدرت یادگیری مغز ما خواهد شد. بد نیست بدانید آنزیم‌هایی که وظیفه تولید انرژی برای مغز را برعهده دارند، از عنصر مس برای اینکار استفاده می‌کنند. به طور کلی مس برای مقابله با بیماری‌هایی مانند آلزایمر و سایر اختلالاتی که از یادگیری افراد جلوگیری می‌کنند مفید است و کمبود آن در بدن خطر ابتلا به چنین بیماری‌هایی را افزایش می‌دهد. همچنین در برخی موارد کمبود مس در بدن زمینه ساز بیماری پارکینسون نیز شده است. شکلات تلخ، صدف، جگر، سبزیجاتی مانند اسفناج، مغزها و دانه‌ها و لابستر همگی از منابع غنی مس هستند. 

مس داروی تقویت حافظه

 4- زینک

زینک هم برای انتقال پیام‌های عصبی بسیار مهم است. در واقع کمبود این عنصر در بدن ابتلا به بیماری‌‌هایی مانند پارکینسون، آلزایمر و افسردگی را افزایش می‌دهد. همانطور که گفتیم زینک عنصری مهم برای دریافت و ارسال پیام‌های عصبی است. برای همین هم در صورت کمبود این عنصر در بدن، شما با مشکلاتی همچون مه‌آلودگی مغزی و ناتوانی در به یادآوری مطالب روبرو خواهید بود. از آنجایی که این عنصر موجب بهبود توانایی‌های ادراکی و شناختی مغز می‌شود، در درمان بیماری‌هایی مانند ADHD هم از آن استفاد می‌شود. البته به یاد داشته باشید که مصرف بیش از اندازه زینک درست به اندازه کمبود آن می‌تواند خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش دهد. گوشت، انواع صدف، لبنیات، دانه‌ها و مغزها، تخم مرغ و برخی سبزیجات مانند سیب‌زمینی حاوی زینک هستند.

زینک داروی تقویت حافظه


همچنین بخوانید: اگر به دنبال تکنیک‌های افزایش تمرکز هستید، می‌توانید راهکارها و تمرین‌های پیشنهادی هوش برتر را مطالعه کنید.


آیا برای تقویت حافظه حتما باید دارو مصرف کرد؟

اگرچه مصرف مکمل‌های مجاز و دارویی می‌تواند موجب بهبود عملکرد مغز شما شود، اما استفاده از داروی تقویت حافظه اصلا ضروری نیست. شما می‌توانید به کمک یک رژیم غذایی مناسب و انجام فعالیت‌های بدنی و ورزشی، قدرت حافظه خود را بهبود ببخشید. همچنین پیشنهاد می‌کنیم که حتما خوابتان را تنظیم کنید. اگر دوست دارید با آموزش تندخوانی آشنا شوید، روی لینک ضمیمه کلیک کنید.

بهترین داروی تقویت حافظه

گذشته از تمام نکاتی که درباره رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مکمل‌های تقویتی گفته شد، یک دارو وجود دارد که به شدت باعث تقویت حافظه شما خواهد شد. این دارو چیزی نیست به جز یادگیری تکنیک‌های حافظه. حافظه شما مثل یک ماهیچه است. بنابراین هرچه آن را بیشتر به کار بگیرید و از تکینک‌های حافظه بیشتر استفاده کنید، عملکرد آن بهبود خواهد یافت.

مثلا ما در دوره تقویت حافظه که به تازگی آن را آپدیت کردیم از سیر تا پیاز این تکنیک‌ها را به افراد آموزش داده‌ایم. استفاده از این راهکارها نه تنها به فرد کمک می‌کند تا حافظه خود را تقویت کند، بلکه میانبری است که موجب صرفه جویی در زمان و انرژی او خواهد شد. چرا که به راحتی و مثل آب خوردن می‌تواند هرچیزی را به خاطر سپرده و در زمان نیاز به یاد بیاورد.

 بهترین داروی تقویت حافظه

مثلا کسی که قرار است در یک آزمون مهم شرکت کند، زمان کمتری را صرف مطالعه و به خاطرسپاری مطالب می‌کند. همچنین او در حین آزمون هم به راحتی تمام مطالبی که به خاطر سپرده را به یاد می‌آورد. بنابراین بهتر است در کنار مصرف مواد غذایی و ویتامین‌های مورد نیاز برای مغز و حافظه، حتما از تکنیک‌های حافظه هم استفاده کنید.


پیشنهاد کتاب: تیم هوش برتر در زمینه معرفی بهترین رمان های جهان هم فعالیت می‌کند. اگر شما دنبال یک کتاب حال خوب کن هستید یا می‌خواهید بدانید کتاب هایی که باید خواند کدام هستند، این مقالات را از دست ندهید.


داروی تقویت حافظه ؛ سخن آخر

همانطور که دیدید داروهای طبیعی و مکمل‌های زیادی برای تقویت حافظه شما وجود دارد. اما پیشنهاد ما این است که قبل از انتخاب و مصرف هریک از آن‌ها، ابتدا سبک زندگی خود را تغییر دهید. هر یک از ما قبل از اینکه به دنبال این باشیم که برای تقویت حافظه چه باید کرد، ابتدا باید به دنبال راهی برای اصلاح سبک زندگی خود باشیم.

از کاهش زمان استفاده از شبکه‌های اجتماعی گرفته، تا اصلاح عادات غذایی و الگوی خواب همگی برای داشتن یک زندگی خوب و حافظه‌ای سریع ضروری هستند. در کنار آن‌ها هم باید مطالعه کردن و استفاده از تکنیک‌های حافظه را در برنامه خود قرار داد. 

به مقاله امتیاز دهید : [ratings]

آیا تمایل دارید این مقاله را دریافت کنید؟

مطالبی که برایتان مفید است:

13 پاسخ

  1. سلام من یه پسر ده ساله دارم از بچگی مشکل تمرکز و حافظه داشت الان که کلاس چهارم هست این مشکل بیشتر شده اصلا نمیتونه مسایل و تو حافظه نگهداره نمیدونم برای حل این مشکل باید پیش کدوم دکتر و متخصصی برم
    در حافظه ی بلند مدت و حفظ شعر مشکل نداره ولی اینکه یه موضوع تازه به یادش بیاد و یا جای وسایل و حتی شماره ها مشکل داره

  2. سلام
    نمدونم چرا هرچی میخونم زود یادم میره مخصوصا زبان وقتی میخونم وقتی میخوام دروه کنم انگار اصلا نخوندم با اینکه خیلی وقت میزارم برای یاد گیری

  3. سلام چه دارویی برای تقویت حافظه خوبه من میخونم امازود فراموش میکنم حتی تو مساعل زندگی

    1. سلام .نگران نباشید همه همین گونه هستند.ازیاد رفتن مطالب برای خودش نعمت بزرگی است .مثال در گیری با خانواده وهمسایه صحنه تصادف یا از دست دادن یکی از اقوام نزدیک اگر بخواهد همیشه توذهن ادم جابگیره .ماندگار بشود انسان را از پا در می اورد .اگر حافظه ماندگار خوب بود خداوند حتما این کار را برای همه مهیا میکرد . پس بااین اوصاف زیاد به فکر نباش .زندگیت را ادامه بده

      1. سلام
        حافظه ی من در مورد خاطرات بد خیلی فعاله و کمتر مورد بدی از ذهنم پاک میشه ولی معمولا چیزای خوبی که بهشون احتیاج دارم بعضی وقتا یادم میره
        چیکار کنم ؟

        1. سلام
          وقت بخیر
          اتفاقات بد رو بهتر به یاد میارید چون اون هارو بیشتر مرور میکنید. چیز هایی را که احتیاج دارید رو بیشتر مرور کنید، این باعث میشه به حافظه بلندمدت شما سپرده بشه مطلب.

    2. سلام
      حافظه من خیلی خوب بود بعد از یک اتفاق تلخی ک افتاد با فوت همسرم من تمام تلاشم رو کردم ک فراموشش کنم و به هیچ وجه به گذشته فکر نکردم و یکسال تمام خودم رو با گیم مشغول کردم
      الان احساس میکنم اون هوش قبلی رو ندارم همه چی زود فراموشم میشه نمیتونم زود یاد بگیرم واقعا نگرانم نمیدونم چه اتفاقی برام افتاده خواهش میکنم کمکم کنید چطوری به حالت قبلی برگردم
      البته اینم بگم من واقعا تونستم خاطراتم رو فراموش کنم و الان هیچ ناراحتی در اون مورد ندارم و شاد شاد زندگی میکنم تنها مشکلم فراموشی و یادگیری کندم هس

      1. سلام وقت بخیر فراموشی منطقی چون از اموزش و یادگیری یکسال جداشدید و مسیر های عصبی کمرنگ شدن و برای برگشت به قبل باید تمرین کنید تا مسیر عصبی مجدد فعال بشه

  4. با سلام مدیر وبلاگ کاخ ذهنی مقاله شما رو مطالعه کردم همانطور که خواسته بودید خیلی خوب بود موفق باشید به کارتون با قدرت ادامه بدید بهترین ها رو براتون ارزو می کنم

      1. من خودکشی کردم،اینقد دارو واسه ب هوش اومدنم و زنده موندم بهم زدن ک حافظه کوتاه مدتم کامل پاک شد،الان بعضی از چیزای قبلنم یادمه قبل از اینکه خودکشی کنم ولی بعد از اون ک ب هوش اومدم چهره افراد بار اول یادم میره دقیق نمیدونم چیزارو کجا میزارم،بیشتر اتفاقاتی ک روز قبل میوفته یادم میره اسم افرادم باید بیشتر از ۳،۴بار بشنوم تا یادم بمونه قبلش اینجوری نبودم حفظ کردنیام ۲۰بود همه چی دقیق یادم میموند نمیدونم چیکار کنم عاجزم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *